Rezervacija za : Goriška Brda/ Gredič

Strinjam se z uporabo osebnih podatkov.

Goriška Brda/ Gredič

Podrobnosti potovanja

Nočitev z zajtrkom na sobo/dan                                  01.07.-15.12.2020

Dvoposteljna soba                                                                     160 €
Junior suita  (2 osebi)                                                               230 €
Junior suita   (3-4 osebe)                                                          270 €
Master suita (2 osebi)                                                                340 €
Master suita (3-4 osebe)                                                           400 €

Pogoji odpovedi:
- do 7 dni pred prihodom: brezplačna odpoved
- odpoved 7 dni pred prihodom ali neprihod (no-show): plačilo 100 % stroškov rezervacije

  • dobrodošlica z aperitivom v grajski vinoteki,
  • 2x nočitev v dvoposteljni sobi,
  • 2x bogat zajtrk z razgledom,
  • uporaba zunanjega bazena,
  • brezplačen WiFi,
  • brezplačno parkiranje
  • turistična taksa: 2€/osebo/dan
  • možno doplačilo za večerjo

Koliko je vrednost turističnega bona zame in za moje družinske člane?
Prejeli jih bodo vsi prebivalci s stalnim bivališčem v Sloveniji na dan 13. marec 2020, in sicer rojeni do vključno leta 2002 v višini 200 evrov, mlajši pa v višini 50 evrov.

Za katere storitve lahko unovčim turistični bon?
Z bonom lahko plačate nočitev ali nočitev z zajtrkom. Velja za vse nastanitvene obrate: hotele, počitniške domove in letovišča, turistične kmetije, planinske domove, avtokampe …

Ali lahko doplačam polpenzion, wellness in druge storitve?
V kolikor v objektu nudijo možnost dodatnih obrokov, wellness ter drugih storitev, lahko te doplačate v hotelu, vendar ne s turističnim bonom.

Kdaj lahko izkoristim turistični bon?
Boni so unovčljivi med 19. junijem in 31. decembrom 2020.

Na koga so boni prenosljivi?
Boni so prenosljivi med sorodniki, in sicer v ravni vrsti do drugega kolena. Do prenosa so torej upravičeni stari starši, starši in otroci. V primeru prenosa bo moral koristnik bona ponudniku storitve predložiti posebno izjavo, ki jo bo podpisal upravičenec oziroma njegov zakoniti zastopnik ali skrbnik. Podrobnejše informacije glede prenosa in koriščenja bonov so vam na voljo v Uredbi, kjer najdete tudi obrazec za prenos.

Kaj pomeni, da lahko turistični bon unovčim v večkratnem znesku?
Zaradi tega pravila lahko vaša družina bone res dobro izkoristi. Bon lahko unovčite za bivanje pri različnih ponudnikih in v različnih terminih. Stanje svojega bona lahko spremljate v mobilni aplikaciji eDavki.


Slika

Gredič:

Grajski zidovi iz 16. stoletja razkrivajo značilni šarm Grediča, moderno zasnovana arhitekturna podoba notranjosti pa gostom nudi toplino in udobje. Gostje si lahko privoščijo oddih v butičnem hotelu, se podajo na gastronomsko popotovanje s kuharskim mojstrom ob panoramskimi pogledih ali izberejo okušanje vin v eni najlepših vinotek daleč naokrog. Gredič ponuja tudi idealen ambient za zasebne dogodke ali praznovanje, team building. V sodelovanju s chefi Grediča, vam v profesionalni kuhinji na posestvu Medot nudimo tudi edinstvene kulinarične delavnice.
Slika

Sobe:

Hotel Gredič nudi intimno in zasebno bivanje v sedmih sobah. Pogled na slikovito pokrajino, najsodobnejši avdio-video sistemi z bogato izbiro filmov, TV kanalov in glasbe; vinske omarice, založene z izbranimi lokalnimi vini, obsežna knjižnica, kotiček za kavo, gostoljubnost in postrežba na najvišji ravni – vse to bo navdihnilo vaše misli, vam omogočilo da si vzamete odmor od vsakodnevnih obveznosti, in vam dovolilo, da izkusite popolno sprostitev. Hotel Gredič ponuja štiri dvoposteljne sobe, dve junior suiti in eno master suito. Dvoposteljna soba: Okusno in individualno opremljene dvoposteljne sobe vključujejo veliko zakonsko posteljo, kopalnico s kopalno kadjo/tušem in toaleto. Sobe v velikosti med 15 in 25 m2 imajo razgled bodisi na gore ali na barvite vinograde.
Slika

Junior suita:

Dve junior suiti sta individualno opremljeni, poseben poudarek je na udobju in harmoniji. Poleg spalnice z visečim gugalnikom in udobno zakonsko posteljo suiti s površino 50 m2 vključujeta še kopalnico in ločen dnevni prostor z raztegljivo zofo, ki omogoča prenočitev za dva dodatna gosta. Suiti ponujata čudovit razgled na gore.
Slika

Master suita:

Master suita ni le največja suita v hotelu Gredič, temveč tudi najbolj ekskluzivna. Poleg glavne spalnice z veliko zakonsko posteljo vključuje tudi dodatno sobo z dvema enojnima posteljama, udobno dnevno sobo z veliko zofo, kuhinjsko nišo, jedilno mizo in prostorno kopalnico. Razprostrta na površini 120 m2 s privatnim dostopom z dvigalom, suita nudi obilo zasebnosti in ponuja izjemen pogled na Alpe, vinograde in slikovito pokrajino Goriških brd.
Slika

Restavracija:

V Grediču smo počaščeni in ponosni, da smo z veliko ljubezni, predanosti, iskrenosti in truda uspeli oblikovati krožnike, ki so prepričali komisijo najvplivnejšega mednarodnega gastronomskega vodnika na svetu, in se uvrstili med elitne Michelinove krožnike v letu 2020. Priznanje The Plate MICHELIN simbolizira sveže surovine ter skrbno pripravljen in dober obrok, kar so tudi ključne vrednote naše kuhinje. V opisu restavracije so v Michelinovem vodniku med drugim poudarili, da sta tako mesni kot ribji meni enako dobra, izpostavili pa so tudi Gredičevo impresivno vinoteko z odličnim izborom vin in prelepe razglede na briške griče.
Slika

Bazen:

Ob lepem vremenu lahko naši gostje uživajo v bazenu ali na terasi ob kozarcu penine, popoldanskem čaju ali prigrizku. Privoščite si sprostitev ob brezmejnem razgledu na vinograde.

Za ogled celotnega pdf programa potovanja, v spodnje okenjce vpišite vaš elektronski naslov, na katerega boste prejeli program neposredno po logiranju oz. v nekaj minutah.

V kolikor želite program potovanja prejeti na vaš stacionarni naslov, nas pokličite med 8.30-16.30 uro (pon.-pet.) na tel: 04/50 62 500.Soglašam, da me obveščate o vaši celotni ponudbi do mojega preklica.

Dodatne informacije

Samo trenutek,
preverjam termine...

Potrebujete pomoč?

04/ 50 62 500

pisanec@pisanec.si

Mogoče vam bo všeč

Počitnice v Kranjski Gori/ Hoteli 4*

Zagotovljeno potovanje

3 dni/2 noči že od 94€

  3 dni/2 noči že od 94€
03.09.2020 - 28.02.2021
Rok prijave: do zasedenosti prostih mest

Rezerviraj

Bohinj/ Hotel Jezero 4*

Zagotovljeno potovanje

3 dni/2 noči že od 150€

  3 dni/2 noči že od 150€
29.08.2020 - 02.01.2021
Rok prijave: do zasedenosti prostih mest

Rezerviraj

Bohinj/Bohinj ECO Hotel 4*

Zagotovljeno potovanje

3 dni/2 noči že od 139€

  3 dni/2 noči že od 139€
29.08.2020 - 31.05.2021
Rok prijave: do zasedenosti prostih mest

Rezerviraj

Rogaška Slatina/GH Donat 4*Sup.

Zagotovljeno potovanje

4 dni/3 noči že od 195€

  4 dni/3 noči že od 195€
01.08.2020 - 11.12.2020
Rok prijave: do zasedenosti prostih mest

Rezerviraj

Pohorje/GH Bellevue 4*

Zagotovljeno potovanje

4 dni/3 noči že od 180€

  4 dni/3 noči že od 180€
01.08.2020 - 11.12.2020
Rok prijave: do zasedenosti prostih mest

Rezerviraj

DB San Antonio 4* Superior

Zagotovljeno potovanje

8 dni že od 919€

  8 dni že od 919€
26.08.2020 - 06.09.2020
Rok prijave: 17.08.2020

Rezerviraj