Spoznajte našo ekipo

photo

FRANC PISANEC

Ustanovitelj, lastnik in prokurist

Prof.geog.

photo

DARJA PISANEC

Direktorica

Mag. tur.

photo

JASNA PISANEC ROPRET

Vodja projektov in organizatorka potovanj

Univ. dipl. geog.

photo

ANA LOTRIČ

Turistična agentka

V družinskem podjetju Potovanja Pisanec d.o.o. že več kot 30 let uspešno vodimo naše zveste potnike po skrbno začrtanih poteh, tako po Evropi, kot po ostalih kontinentih sveta. Ker vas veliko potuje z nami že vrsto let oziroma od samega začetka, smo skupaj prepotovali že marsikateri košček sveta in skupaj ustvarili nepozabne spomine. Zelo radi prisluhnemo tudi vašim željam po še neodkritih obzorjih, zato z velikim veseljem vsako leto pripravljamo nove in zanimive potovalne programe, s katerimi bogatimo pisani mozaik naših potovanj.

Naša potovanja so skrbno načrtovana in organizacijsko dovršena, vodijo jih naši izkušeni vodniki in strokovni poznavalci dežel. Trudimo se, da potovanja potekajo v prijetnem vzdušju, da potnikom nudimo čim več informacij o kulturnih, zgodovinskih in geografskih značilnostih, da se nas dotakne etnologija, kulinarika in tudi sodobni obraz dežele in ljudi. Vsekakor smo pravi naslov za vse tiste, ki se v današnjem pomanjkanju časa, ne utegnejo sami vsebinsko in organizacijsko pripraviti za samostojno potepanje po svetu ter vam ustreza, da vam ponudimo skrbno načrtovano potovanje brez skrbi.

Kljub temu, da obveščamo naše potnike o razpisanih potovanjih preko direktnega pošiljanja katalogov na dom, našega newsletterja, socialnih omrežij, in objav v časopisu Delo, še vedno prisegamo, da je najboljša oglaševalska metoda “od ust do ust”, saj preizkušeno drži, da dober glas seže v deveto vas.
Naše najljubše oglaševanje so zadovoljni popotniki, ki nas priporočijo še sorodnikom, prijateljem in sodelavcem. Veseli bomo, če se boste tudi vi pridružili pisani druščini naših potovanj.

Veselimo se novih potepanj z Vami!

Ekipa POTOVANJA PISANEC