Spoznajte našo ekipo

photo

FRANC PISANEC

Ustanovitelj, lastnik in prokurist

Prof.geog.

photo

DARJA PISANEC

Direktorica

Mag. tur.

photo

JASNA PISANEC ROPRET

Vodja projektov in organizatorka potovanj

Univ. dipl. geog.

photo

ANA LOTRIČ

Turistična agentka

Veseli nas, da ste se odlocili obiskati nas spletno stran in tako bolje spoznati potovanja našega družinskega podjetja. Podjetje Potovanja Pisanec d.o.o. je bilo ustanovljeno 1991 leta in zdaj trije družinski člani, na podlagi dolgih in bogatih izkušenj, poklicno bomo ponudbo in izvedbo izletov ter potovanja, ki so naši avtorski izdelki. S ponosom se lahko prashamo, da že 30 let uspešno vodimo naše zveste potnike po začrtanih poteh, tako po Evropi kot po ostalih kontinentih sveta.

Naša potovanja so skrbno načrtovana in organizacijsko dovršena, vodijo jih naši izkušeni vodniki in strokovni poznavalci dežel. Trudimo se, da potovanja potekajo v prijetnem vzdušju, da potnikom nudimo čim več informacij o kulturnih, zgodovinskih in geografskih značilnostih, da se nas dotakne etnologija, kulinarika in tudi sodobni obraz dežele in ljudi. Vsekakor smo pravi naslov za vse tiste, ki se v današnjem pomanjkanju časa, ne utegnejo sami vsebinsko in organizacijsko pripraviti za samostojno potepanje po svetu.

Kljub temu, da obveščamo naše potnike o razpisanih potovanjih v časopisu Delo, še vedno prisegamo, da je najboljša oglaševalska metoda “od ust do ust”, saj preizkušeno drži, da dober glas seže v deveto vas. Naše najljubše oglaševanje so zadovoljni popotniki, ki nas priporočijo še sorodnikom, prijateljem in sodelavcem. Veseli bomo, če se boste tudi vi pridružili pisani druščini naših potovanj.