Spoštovani Pisanci,

izjemno sem bila vesela, da nas je v Uzbekistan spremlja izjemna vodnica, prijetna, prijazna z velikim znanjem in predvsem neverjetnimi organizacijskimi sposobnostmi, da o njeni empatičnosti sploh ne izgubljam besed. Tudi ekipa popotnikov izjemna, težko je med različnimi ljudmi najti vedno pravo energijo.
A tokrat je bila grupa čudovita. Vse je potekalo brez težav, videlo se je, da so vsi v grupi popotniki, prilagodljivi, neobremenjeni in odprti ljudje.

Potovanje je bilo organizirano v nulo, odlični hoteli, izjemna kulinarična doživetja, programi ogledov fantastični, vaš Uzbekistanski partner pa profesionalen in izjemno učinkovit.
Res veliko potujem, ampak takega odnosa, kot ga je pokazala vaša partnerska agencija, še nisem doživela.

Tudi za vaš izjemen odnos in profesionalnost se moram zahvaliti. Ni vedno vse samo po sebi umevno, vaša način dela, predanost in ljubezen do tega, kar počnete, se vidi na vsakem koraku.

In za nas, ki radi potujemo, je to zelo pomembno, saj iz vsakega takega potovanja odnesemo enkratne spomine. Zato draga ekipa Pisanec, najlepša hvala za vse.

Jana, Koper

Pred dnevi sva se z možem vrnila iz čudovitega potovanja po Južni Afriki, ki ste ga organizirali v vaši agenciji. Ob tej priliki bi se vam rada zahvalila za profesionalno in kvalitetno organizacijo, ki nam je omogočila, da smo te čudovite kraje doživeli v polni meri. Izbira krajev, ki smo jih obiskali, kvaliteta nastanitve, organizacije in logistike- prav vse je potekalo brez problemov in neprijetnosti. Še posebej pa bi rada pohvalila vašo vodnico, ki nam je s svojim izjemnim znanjem, prijaznostjo in iskrenim navdušenjem nad kraji, ki nam jih je predstavila, še nadgradila vsa prijetna doživetja.

Vera, Zgornja Besnica

Potovanje na Bernino je bilo odlično, program domiseln in izredno zanimiv in bilo je res vredno ogleda.
Tako v mojem kot tudi v imenu sopotnice-prijateljice, se vam zahvaljujeva za odlično izpeljan program, kljub neverjetni situaciji s Covidom-19.

Hvala in upam , da se kmalu vidimo.

Janja in Alenka, Koper

Spodobi in primerno je, da po končanem potovanju tudi potniki povemo svoje pošteno mnenje. Jaz to običajno naredim, še zlasti pa mi je v veselje, ko lahko izrazim najino resnično iskreno pohvalo za celotno izvedbo potovanja na Japonsko. Ponovno ste dokazali, da ste zaupanja vredna agencija in mislim, da smo bili tudi mi dobra skupina. Vodnici izrekava najine najboljše čestitke in zahvalo. Njeno vodenje je bilo nadvse strokovno in bogato ter profesionalno odločno. Pokazala je veliko posluha za potnike in tudi naše, morda včasih nekoliko nadležne želje. Japonsko nam je znala tako približati, da se nam je vsem  priljubila. Tako jasna dikcija je dana od boga, saj se je tega zagotovo težko naučiti, nikakor pa se tega ne da kupiti. Opazila sva tudi njen izreden smisel za logistične poudarke in česar ni mogel spregledati nihče- njen vedno nasmejan obraz, s katerega smo se tudi mi potniki nalezli vedrine.

Želimo vam še veliko uspešnih potovanj in prijetnih potnikov, ki bodo to znali ceniti.

Majda, Sežana

Lepo pozdravljeni!

Julija sem z vašo agencijo potovala na Norveško, v prijetni, razmeroma mirni in usklajeni skupini popotnikov. To je bilo eno mojih najlepših potovanj v življenju! Zaradi premišljenega, nadvse zanimivega in izvrstno izpeljanega programa! Zaradi lepot norveške narave in izbranih zanimivosti! Pečat pa je potovanju dala tudi ali predvsem izjemna vodnica! Pohvalila bi njeno delo od prvega do zadnjega trenutka! Pohvalila bi njeno znanje, način vodenja, iznajdljivost in skrb za vsakega posebej in skupino kot celoto. Veliko novega in zanimivega smo izvedeli iz njenih pripovedi in razlag in vse to je znala in zmogla posredovati na sebi lasten in nam vsem zelo všečen način. Še bi lahko naštevala! Vodnica, ki popotniku utrdi lep  in trajen spomin na potovanje, agenciji pa dobro ime! Hvala vam, da imate pri skrbni ponudbi vaših programov tudi pravi posluh za izbiro odličnih vodnikov!

Mirjam, Koper

Spoštovani.

Sicer ponavadi ne komentiram potovanj, ampak tokrat pač moram. Z ženo sva se včeraj vrnila iz potovanja Renski slapovi in Mozela. Sicer kar dosti potujeva na različne načine (lastna režija, naše in tuje agencije). To zadnje potovanje ocenjujeva kot nekaj izrednega in nepozabnega in zato si zaslužite zelo visoko oceno:
-vodenje vrhunsko-čista desetka
-logistika- optimalno izbrana kombinacija letalo, avtobus. Voznik ,vozilo brez pripomb (varno, hitro in udobno)
-namestitev odlična izbira lokacij na posamezni destinaciji-kakovost ustrezna

Vse čestitke vsem, ki ste sodelovali pri pripravi in izvedbi tega potovanja. Vsekakor bom agencijo Pisanec priporočil svojim znancem in tudi v bodoče izbral Vas za potovanja ,katera mi bodo ustrezala vsebinsko in časovno.

Metod, Ljubljana

Spoštovana ekipa Pisanec.

Včeraj sem se vrnila iz potovanja po Donavi in Đerdapu in ker so vtisi še tako živi, sem se odločila , da napišem par besed. Načeloma se Agencijam in tour operatorejm piše, ko se zgodijo stvari, ki potnikom niso po godu, ko se zelo rado pokritizira in na sploh pišejo pripombe na potovanja, ki so velikokrat privlečene za lase. Jaz sem se odločila, da uberem popolnoma drugo pot in napišem nekaj pohvalnih besed o ravno zaključenem krajšem potovanju. Seveda bi se v prvi vrsti rada zahvalila vam , dragi Pisanci z vsemi sodelavci za izredno profesionalnost, za izjemne in zelo zanimive izlete in potovanja, ki jih pripravljate in tudi za izredno skrb, ki jo vlagate pri izbiri hotelov, prehrane in vseh vzporednih drobnih dogodkov, ki tako zelo popestrijo naše obiske raznih destinacij. Kar nekajkrat smo jaz , moja družina in veliko prijateljev potovali prav z vašo Agencijo in prav vsi so vas izjemno pohvalili. Glede na to, da tudi sama delam v turizmu in zelo dobro vem, koliko je truda vloženega predvsem v delo z ljudmi in da so žal pohvala bolj izjema kot pravilo, bi rada pohvalila tudi tako vašega vodnika kot izjemno pridnega in potrpežljivega šoferja. Vodnik je bil izredno prijeten, potrpežljiv in predvsem iznajdljiv, vedno pripravljen poslušati.

Veselim se že naslednjih potovanj in bom prav z veseljem zelo podrobno pregledala vaš novi katalog. Želim vam še naprej uspešno delo in čim več zadovoljnih in povratnih potnikov.

Jana, Koper

Lep pozdrav.

Vsem sopotnikom, vodnici Eriki in seveda tudi agenciji Pisanec, ki nas je motivirala za tako krasno potovanje po Gruziji in Armeniji. Kot je nekdo že napisal, bili smo odličen tim, usklajen, krasno smo se razumeli tudi z vsemi lokalnimi vodniki. Šoferji so nas varno prepeljali po številnih kilometrih slabših cest in nič nevarnega se nam ni zgodilo. Pač, uspeli smo videti lepo naravo, zgodovino in prijazne prebivalce.

Upam, da bomo še kdaj imeli priliko obiskati kako novo, zanimivo deželo. Lep pozdrav.

Vanda, Kranj

Spoštovani.

Z možem vam želiva sporočiti, da sva bila izredno zadovoljna s potovanjem po Islandiji in Grenlandiji. Organizacija je bila odlična in sploh vse je bilo v redu, tako izbrane destinacje, kot tudi namestitve in hrana, za povrhu pa še vreme. Zelo bi pohvalila in se še enkrat zahvalila vodiču, ki je z dinamičnostjo, odličnim poznavanjem in svojim pristopom do te vloge, nama zelo ustrezal.

Želim vam uspešno še naprej in z željo, da bi imeli še veliko zadovoljnih potnikov. Lep pozdrav.

Slava, Cerklje na Gorenjskem

Spoštovani gospod Pisanec!

Tokrat sva prvič potovala z vami in vašo agencijo. Vesela sva, da sva doživela Islandijo ‘po vaše’, kar je nepozabno in neponovljivo. Iskreno se zahvaljujeva za vse prijetne trenutke, ki bodo ostali v najlepšem spominu.

Želiva vam še veliko lepih, atraktivnih in drznih potovanj. Lep pozdrav.

Bojan, Rače

Spoštovani!

Z vašo agencijo sem si ogledal Irsko. Ker sem bil s celotnim potovanjem zelo zadovoljen, se vam tudi oglašam. Na Irskem sem bil prvič, toda po tem kar smo videli sem prepričan, da je bil itinerarij idealen ter nam omogočil ogled vsega zanimivega ter, kdor je gledal, tudi dobil občutek duha Irske in njenih ljudi. Vodenje Jasne je dopolnilo vpogled v Irsko in tako omogočilo celovit pregled. Njene razlage so bile izčrpne in ne vsiljive ter podkrepljene z dobro irsko glasbo. Zame je bil namen potovanja tako popolnoma dosežen.
Zaradi popolnega pregleda tega potovanja moram omeniti še voznika Toma, ki je vozil avtobus po ozkih irskih cestah z veščo roko, z nasmehom podajal kovčke, nikoli sunkovito zaviral ter nam tako omogočil brezskrben pogled na mimobežeče pokrajine.

Še enkrat hvala za lepo doživetje Irske. Lep pozdrav.

Darko, Trbovlje