Rezervacija za : Bled/ Garden Village Resort

Strinjam se z uporabo osebnih podatkov.

Bled/ Garden Village Resort

Podrobnosti potovanja

Nočitev z zajtrkom na enoto/dan                           JULIJ/AVGUST                         SEPTEMBER
.                                                                                    1-2 osebi/3-4 osebe                     1-2 osebi/3-4 osebe
glamur šotor                                                                370 €         370 €                          270 €        290 €
šotor na drevesu                                                         260 €         260 €                          190 €        210 €
šotor na pomolu                                                         140 €               /                              110 €           /
hiška na drevesu                                                        380 €         380 €                           270 €        290 €
luksuzni apartma                                                       320 €          320 €                          240 €        260 €

MINIMALNO BIVANJE: 3 noči

Cena vključuje: nočitev z zajtrkom na enoto, WiFi, parkirišče, posteljnino, 2 brisači na osebo.

  • turistična taksa - odrasli: 3,13 €/ osebo/ dan
  • turistična taksa - otroci (7-18 let): 1,56 €/ osebo/ dan.
  • dodatno ležišče* (primerno za otroke do 12 let): 30€/dan
  • doplačilo za bivanje manj kot 3 noči: 10%

*V hiški ali apartmaju je možno največ 1 dodatno ležišče, v glamuroznem šotoru sta možni dve dodatni ležišči.

Koliko je vrednost turističnega bona zame in za moje družinske člane?
Prejeli jih bodo vsi prebivalci s stalnim bivališčem v Sloveniji na dan 13. marec 2020, in sicer rojeni do vključno leta 2002 v višini 200 evrov, mlajši pa v višini 50 evrov.

Za katere storitve lahko unovčim turistični bon?
Z bonom lahko plačate nočitev ali nočitev z zajtrkom. Velja za vse nastanitvene obrate: hotele, počitniške domove in letovišča, turistične kmetije, planinske domove, avtokampe …

Ali lahko doplačam polpenzion, wellness in druge storitve?
V kolikor v objektu nudijo možnost dodatnih obrokov, wellness ter drugih storitev, lahko te doplačate v hotelu, vendar ne s turističnim bonom.

Kdaj lahko izkoristim turistični bon?
Boni so unovčljivi med 19. junijem in 31. decembrom 2020.

Na koga so boni prenosljivi?
Boni so prenosljivi med sorodniki, in sicer v ravni vrsti do drugega kolena. Do prenosa so torej upravičeni stari starši, starši in otroci. V primeru prenosa bo moral koristnik bona ponudniku storitve predložiti posebno izjavo, ki jo bo podpisal upravičenec oziroma njegov zakoniti zastopnik ali skrbnik. Podrobnejše informacije glede prenosa in koriščenja bonov so vam na voljo v Uredbi, kjer najdete tudi obrazec za prenos.

Kaj pomeni, da lahko turistični bon unovčim v večkratnem znesku?
Zaradi tega pravila lahko vaša družina bone res dobro izkoristi. Bon lahko unovčite za bivanje pri različnih ponudnikih in v različnih terminih. Stanje svojega bona lahko spremljate v mobilni aplikaciji eDavki.


Slika

Garden Village Resort:

Kdaj ste nazadnje zaspali ob zvokih žuborenja potoka in se prebudili ob ptičjem petju? Dovolite naravi, da vas napolni s poživljajočo energijo, pa čeprav le za nekaj dni. Spoznajte, kako mi razumemo harmonijo bivanja. Izberite nastanitev, ki najbolj ustreza vašim željam in si ustvarite nova doživetja v objemu dreves.
Slika

Hiška na drevesu :

Svojega avanturističnega duha lahko razveselite tudi s spanjem na veliki mreži. Ni lepšega, kot začeti in zaključiti dan na balkonu ob ptičjem petju s pogledom na potok in drevesa. Čisto lahko se vam zgodi, da v hiški na drevesu pozabite na svet okoli sebe in se tesno povežete s svojim naravnim bistvom. Hiške imajo izčiščeno, a razgibano notranjo opremo, v veliki avanturistični mreži pa boste lahko nahranili tudi igrivi del sebe. Še zlasti je bodo veseli otroci. Zasebni balkon nudi krasno izhodišče za začetek novega dne, ogrevane hiške pa so tudi v hladnejših dneh toplo zavetje. Najbolj unikatna in najvišje postavljena je hiška za mladoporočence, skozi katero rastejo drevesna debla, zaradi česar tudi gostje še bolj dihajo z naravo. Opremljena je z dvižnimi vhodnimi stopnicami, kar mladoporočencema daje še dodatno zasebnost.
Slika

Glamurozni šotor:

Privoščite si razkošje v naravi, ki bo za vedno spremenilo vaš odnos do bivanja v šotoru. Glamurozni šotori so zasnovani kot sproščujoče oaze, obdane s sadnim drevjem in zelenjavnimi vrtovi. Pred vsakim šotorom stoji lesena kad z vročo vodo, ki vas bo ob večeru zagotovo zvabila v svoj objem. Šotor ima tako notranjo kot zunanjo prho, ki jo boste zagotovo preizkusili v poletnih dneh, ter zunanjo pipo s pitno vodo in lastno zelenico. Notranjost in zunanjost šotora tudi otrokom zagotavljata dovolj prostora za nove navihane dogodivščine in najbolj pristno spoznavanje naravnega okolja. Prisluhnite naravi v varnem udobju domačnosti.
Slika

Šotor na pomolu:

Voda pomirjujoče vpliva na počutje ljudi, zato smo manjše šotore umestili ob naš potoček. Šotor na pomolu je idealno romantično zatočišče za avanturista, ki si želita miru v objemu narave. V poletnih mesecih se lahko ohladite v potoku in preživite dan na prijetni manjši plaži, v družbi dobre knjige. Prijeten lesen šotor na pomolu z udobno zakonsko posteljo, vam z zasebne terase ponuja čudovit razgled na vselej živahno reko in omogoča pristno izkušnjo življenja v naravi in z naravo. Udobno se namestite v ležalnik in mirno vsrkajte blagodejne učinke vode, dreves in zraka.
Slika

Šotor na drevesu:

Poglejte na svet, kakor ga vidijo ptice, ko počivajo na vejah naših dreves! Bivanje v minimalističnem šotoru na drevesu prinaša popolnoma edinstveno izkušnjo. Še zlasti bo spanje v krošnjah dreves navdušilo otroke, saj omogoča domišljiji, da se razveji široko med zelenimi vejami. Šotor v krošnji, s soncem obsijan z vsem udobjem, ki ga potrebujete za popoln oddih, omogoča opazovanje in poslušanje narave, z njegove terase pa se odpira čudovit razgled po vsem resortu. Zadihajte s polnimi pljuči in postanite del mogočne narave.
Slika

Luskuzni apartma:

Če niste prepričani, da je izkušnja bivanja na drevesu ali v šotoru prava izbira za vas, a bi vseeno radi občutili pristen stik z naravo, vas vabimo v naš apartma. Luksuzni apartma je zasnovan tako, da vam ponuja vse udobje doma, ne glede na to, kako daleč od doma ste. V razgibanem ambientu z naravnimi materiali se boste lahko umirili in po dnevnih aktivnostih sklenili dan v razkošni masažni kadi. Zasluženi počitek pa si boste privoščili v nadstropju višje, kamor smo postavili posteljo. Razvajajte se v udobju, ki vam ga ponuja izbrana namestitev, ko pa vas pokliče narava, se sprehodite po resortu in zbližajte z vsem, kar vam ponuja.

Za ogled celotnega pdf programa potovanja, v spodnje okenjce vpišite vaš elektronski naslov, na katerega boste prejeli program neposredno po logiranju oz. v nekaj minutah.

V kolikor želite program potovanja prejeti na vaš stacionarni naslov, nas pokličite med 8.30-16.30 uro (pon.-pet.) na tel: 04/50 62 500.Soglašam, da me obveščate o vaši celotni ponudbi do mojega preklica.

Dodatne informacije

Samo trenutek,
preverjam termine...

Potrebujete pomoč?

04/ 50 62 500

pisanec@pisanec.si

Mogoče vam bo všeč

Počitnice v Kranjski Gori/ Hoteli 4*

Zagotovljeno potovanje

3 dni/2 noči že od 94€

  3 dni/2 noči že od 94€
03.09.2020 - 28.02.2021
Rok prijave: do zasedenosti prostih mest

Rezerviraj

Bohinj/ Hotel Jezero 4*

Zagotovljeno potovanje

3 dni/2 noči že od 150€

  3 dni/2 noči že od 150€
29.08.2020 - 02.01.2021
Rok prijave: do zasedenosti prostih mest

Rezerviraj

Bohinj/Bohinj ECO Hotel 4*

Zagotovljeno potovanje

3 dni/2 noči že od 139€

  3 dni/2 noči že od 139€
29.08.2020 - 31.05.2021
Rok prijave: do zasedenosti prostih mest

Rezerviraj

Rogaška Slatina/GH Donat 4*Sup.

Zagotovljeno potovanje

4 dni/3 noči že od 195€

  4 dni/3 noči že od 195€
01.08.2020 - 11.12.2020
Rok prijave: do zasedenosti prostih mest

Rezerviraj

Pohorje/GH Bellevue 4*

Zagotovljeno potovanje

4 dni/3 noči že od 180€

  4 dni/3 noči že od 180€
01.08.2020 - 11.12.2020
Rok prijave: do zasedenosti prostih mest

Rezerviraj

DB San Antonio 4* Superior

Zagotovljeno potovanje

8 dni že od 919€

  8 dni že od 919€
26.08.2020 - 06.09.2020
Rok prijave: 17.08.2020

Rezerviraj