Rezervacija za : Nova Zelandija ali Aotearoa – NOVO

Strinjam se z uporabo osebnih podatkov.

Nova Zelandija ali Aotearoa – NOVO

Podrobnosti potovanja

Otoka so prvi uzrli priseljenci iz Polinezije in ju imenovali Aotearoa ali Dežela dolgega belega oblaka, kakor Maori, potomci teh polinezijskih plemen, še danes imenujejo svojo domovino. Na otoku so našli rodovitno zemljo in nobenih živali iz skupine sesalcev, je pa morje dajalo obilo hrane in krošnje gozdov so bile polne pisanih ptic. Abel Tasman je bil prvi evropski morjeplovec, ki je 1642. leta uzrl to deželo in jo po domači nizozemski pokrajini poimenoval Nova Zelandija. Sledilo je prvo izkrcanje Jamesa Cooka in priseljevanje Britancev, ki so ob obali gradili trgovske postojanke ter nato domorodnim Maorom kruto iztrgali iz rok njihovo deželo. Britanci so pripeljali govedo in ovce ter obogateli v trgovini z volno in drugimi darovi obeh otokov. Današnje obiskovalce pa seveda najbolj zanimajo izjemne naravne lepote ter raznolikosti obeh otokov od tropskih deževnih gozdov do ledenikov ter ognjenikov, zelenih jezer in fjordov ter brizgajočih gejzirov. Celo mi, ki bomo tja prišli z naše prelepe podalpske dežele, bomo ponekod kar osupnili nad ohranjeno prvinsko lepoto dežele belega oblaka.

 • 4.620 Eur/ nad 25 oseb
 • 4.790 Eur/ nad 20 oseb
 • 4.890 Eur/ nad 15 oseb
 • 5.390 Eur/ nad 10 oseb

PORAČUN: v primeru manjše udeležbe od 25 potnikov, se opravi pri plačilu zadnjega obroka poračun glede na dejansko število udeležencev po zgornji cenovni lestvici.
Potniku ob prijavi izstavimo predračun po najnižji ceni aranžmaja, ki je predviden za najvišjo udeležbo. Potnik nepreklicno soglaša, da ne more odstopiti od pogodbe, če bo ob koncu razpisa manjša udeležba od predvidene in mu bo obračunana cena aranžmaja, ki je navedena v razpredelnici glede na število prijav.

 • letalski polet Zagreb - Doha - Auckland - Doha - Zagreb
 • notranji polet Christchurch - Auckland
 • letališke takse in varnostne pristojbine znašajo na dan priprave programa 545 Eur, točen izračun letaliških pristojbin bo znan 10 dni pred odhodom
 • 13 x namestitev z zajtrkom, hotel / farm guesthouse 3/4* (6 x 3* in 7 x 4*), dvoposteljne sobe
 • 5 x večerja
 • 1x piknik kosilo
 • stroški voznika in vse turne avtobusne vožnje ter transferji po NZ
 • mini bus za skupino do 20 oseb, veliki bus za skupino nad 20 oseb
 • trajekt čez Cookovo ožino Wellington - Picton
 • 10 vstopnin (Sky Tower, Sealife Aquarium, Whakarewarewa, Hobbiton, Te Puia, Te Ra, Mitai Maori Village, Matheson, Te Anu Glowworm Caves, Doubtful Sound Wilderness Cruise)
 • nekatera obvezna lokalna vodenja v ang.jeziku
 • slovensko turno vodenje, licenca GZS
 • nezgodno zavarovanje potnikov
 • organizacijski stroški in DDV
 • strošek prijave 18 Eur
 • elektronska avtorizacija potovanja (NZeTA) cca. 35 Eur
 • enoposteljna soba 725 Eur
 • napitnina NZ vodnikom in voznikom
 • aktivnosti:
  - opazovanje kitov Kaikoura 135 NZD/cca 80 Eur
  - kopanje v Hanmer termalnih vrelcih 23 NZD / cca 15 Eur
  - izlet s čolnom Shotover Canyon 145 NZD /cca 85 Eur
  - parnik Earnslaw po jezeru Wakatipu 65 NZD/ cca 40 Eur
 • povratni transfer Ljubljana-letališče Zagreb-Ljubljana*, cena bo znana naknadno, saj je odvisna od števila potnikov

Opomba*: v kolikor povratnega transferja na letališče ne boste koristili, ste dolžni to povedati ob prijavi oz. najkasneje 15 dni pred odhodom na potovanje.

 • odpovedni riziko v primeru višje sile 250 Eur
 • zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini (individualno/skupinsko)
 • celosten paket zavarovanja (odpovedni riziko + zavarovanje z asistenco v tujini)

ROK PRIJAVE: do 02.09.2019 oziroma do zasedenosti prostih mest. Kasnejše prijave so možne le na vprašanje o prosti kapaciteti letala, hotelov in cene.

SEDEŽNI RED po zaporedju prijav.

PRIJAVA je veljavna z izpolnitvijo prijavnega lista, na osnovi katerega vam izstavimo predračun za plačilo stroška prijave in obrokov.

ROKI PLAČIL:

 • akontacija ob prijavi: 800 Eur
 • ostali obroki po predračunu do odhoda

Pri plačilu akontacije se obračuna tudi strošek odpovednega rizika, če ga stranka naroči v prijavnem listu.

PORAČUN: v primeru manjše udeležbe od 25 potnikov, se pri plačilu zadnjega obroka napravi poračun glede na dejansko število udeležencev po naslednji cenovni lestvici:

 • 4.790 Eur/ nad 20 oseb
 • 4.890 Eur/ nad 15 oseb
 • 5.390 Eur/ nad 10 oseb

Potniku ob prijavi izstavimo predračun po najnižji ceni aranžmaja, ki je predviden za najvišjo udeležbo. Potnik nepreklicno soglaša, da ne more odstopiti od pogodbe, če bo ob koncu razpisa manjša udeležba od predvidene in mu bo obračunana cena aranžmaja, ki je navedena v razpredelnici glede na število prijav.

Cena je računana na dan 17.07.2019 pri menjavi 1 EUR = 1.66 NZD. V primeru večje spremembe v valuti, se cena v poračunu temu ustrezno prilagodi.

POTOVALNI DOKUMENT: potni list, veljaven vsaj še 6 mesecev po zaključku potovanja.

VIZUM: državljani RS ne potrebuj vize za Novo Zelandijo. Od 01.10.2019 pa je obvezna ureditev predhodne elektronske avtorizacije potovanja NZeTA.

ORGANIZATOR POTOVANJA in avtor programa:
POTOVANJA PISANEC D.O.O.

SPLOŠNI POGOJI so sestavni del programa in pogodbe, ki je sklenjena z izpolnitvijo prijavnega lista in so vam na voljo v agenciji in na naši spletni strani.

Vreme
Lokalni čas
Valuta
(Novo Zelandski dolar)

Videli boste:

 • nardoni parki Tongario, Westland, Fiordland
 • križarjenje skozi deževni gozd fjorda Doubtsound
 • jezera Taupo, Wanaka, Wakatipu, Te Anau
 • križarjenje Kaikoura in foto safari na kite
 • Južne Alpe, Mt. Cook, ledenik Fox
 • Hobbiton, čudežna dežela Gospodarja prstano
 • Maorska kultura , tradicija v Mitai Maori Village
 • Rotorua, največje geotermalno področje na svetu
Slika

01./02.dan: torek in sreda, 26.11.2019 in 27.11.2019:
ZAGREB - DOHA - AUCKLAND

Zbor potnikov v Ljubljani 26. novembra in prevoz na letališče Zagreb, popoldanski polet letala v Doho ter nadaljevalni polet v Auckland, kjer bomo zaradi prečkanja časovnih pasov pristali 28.11. ob 04.50 uri po lokalnem času. Obroki hrane med poletom.
Slika

03.dan: četrtek, 28.11.2019:
AUCKLAND

Jutranjem pristanku na letališču Auckland, v največjem mestu severnega otoka in vse Nove Zelandije. Ogledali si bomo zanimivosti milijonskega mesta z lego med zalivoma Waitemata in Manukau, z marinami in športnimi parki za priljubljeni rugby in cricket. Auckland je tudi demografsko zanimivo mesto, saj je mešanica potomcev evropskih priseljencev ter pisanih ljudstev Polinezije. Odpeljali se bomo na One Tree Hill, od koder bomo imeli najlepši pogled na mesto in okoliške vulkanske vrhove, med katerimi je najvišji Mont Eden, potem pa se bomo spustili v Mission Bay s predelom Viaduct Basain, kjer je množica restavracij in malih lokalov. Spoznali bomo tudi elegantno mestno četrt Parnell, kjer si bomo ogledali Kelly Tarlton's Sealife Aquarium, izjemen akvarij živalskega sveta z globino Antarktičnega morja. Dan bomo zaključili s panoramskim razgledom z vrha 328 metrov visokega stolpa Sky Tower. Odhod v hotel in večerja.
Slika

04.dan: petek, 29.11.2019:
AUCKLAND - MATAMATA - ROTORUA

Po zajtrku se bomo najprej odpravili v pokrajino Matamata in obiskali Hobbiton, čudežno deželo hobitov, kjer si bomo ogledali obsežno filmsko prizorišče Gospodarja prstanov in končali ta obisk v Green Dragon Inn. Zapeljali se bomo v Rotoruo, glavno mesto vročega in vulkansko aktivnega področja, ki je tudi termalno zdraviliško mesto. To področje je še najbolj avtentično naseljeno z maorskim prebivalstvom in tukaj se še čuti ohranjanje njihovega tradicionalnega življenja. Rotorua je obdana z jezeri, gorami in gozdovi, ki nudijo obiskovalcem veliko različnih aktivnosti. Hotelska namestitev in nočitev.
Slika

05.dan: sobota, 30.11.2019:
ROTORUA - WHAKAREWAREWA - TE PUIA - TE RA - MITAI MAORI VILLAGE - ROTORUA

Po zajtrku bomo nadaljevali vožnjo na področje 60 ha obsežnega geotermalnega področja Whakarewarewa, kjer delujejo številni gejzirji, med katerimi je najveličastnejši Pohutu gejzir, največji na južni hemisferi. To je dolina, kjer se iz številnih sulfatar vse kadi, iz zemlje se izlivajo vrelci termalne vode, rojevajo se oblaki bele pare in povsod brbotajo različno obarvani blatni bazeni. Nadaljevali bomo z odkrivanjem prvobitne novozelandske narave na področju Te Puia in Te Ra, da bomo odkrili preživeli pragozd, kjer so nekoč lomastili dinozavri, danes pa tam domuje ptič kivi, prava ikona Nove Zelandije. Vstopili bomo tudi v sijajen Maorski kulturni center Mitai Maori Village, kjer si bomo ogledali maorska tradicionalna bivališča, kakršna so bila pred evropskimi priselitvami, predstavili nam bodo čolnarjenje s kanuji waka, spoznali bomo rokodelske spretnosti rezbarjev in tkalcev, videli načine priprave tradicionalne »mitai hangi« hrane, deležni pa bomo tudi maorske glasbe in plesov. Po zelo zanimivem dnevu spoznavanja maorske tradicije, se bomo vrnili Rotoruo v hotel na nočitev
Slika

06.dan: nedelja, 01.12.2019:
ROTORUA - HUKA FALLS - LAKE TAUPO - DESERT ROAD - CENTRAL PLATEAU - WELLINGTON

Po zajtrku nas bo pot vodila preko prijetnega in slikovitega podeželja na skrajni južni rob Severnega otoka. Prvi postanek bomo naredili pri zelo vodnatih slapovih Huka Falls na reki Waikato, najdaljši reki Nove Zelandije. Naslednji postanek bo na nabrežju velikega jezera Taupo, ki je pred 2000 leti napolnilo ogromen vulkanski krater. Sledila bo izjemno slikovita vožnje po Desert Road preko Centralnega platoja, s čudovitimi razgledi po alpskih vrhovih, med katerimi je s 2.797 m najvišja gora Mr.Ruapehu, mistična gora Maorov in že tisočletja aktiven vulkan s spektakularnimi erupcijami. Pozimi je ta visokogorska planota poznana po najhujših snežnih razmerah in divjem vetru vse Nove Zelandije. Po prečkanju platoja se bomo spustili na področja zelo rodovitnega poljedelstva in vzdolž gozdnega parka gorske verige Tararua dosegli Wellington, od leta 1865 glavno politično središče države in kulturna prestolnica z galerijami, muzeji in umetniškimi prireditvami svetovnega ranga. Wellington z lego ob morski ožini pod mogočno goro Victoria je tudi raj za jadranje in surfanje, saj je tukaj "roaring forties", najmočnejši veter vse južne poloble. Hotelska namestitev v centru mesta in odhod na obalno promenado Te Papa s številnimi restavracijami in lokali nočnega življenja. Nočitev
Slika

07.dan: ponedeljek, 02.12.2019:
WELLINGTON - COOKOVA OŽINA - MARLBOROUGH ZALIV - PICTON - BLENHEIM - KAIKOURA

Po zajtrku odhod v pristanišče in vkrcanje na trajekt, ki bo v dobrih treh urah prevozil Cookovo ožino. Ta plovba na Južni otok v pristanišče Picton je zelo spektakularna, saj ladja pluje po globokem fjordu, v katerega se izlivajo reke in skozi slikovito ožino Marlborough. Po izkrcanju se bomo znašli v največji vinorodni regiji Nove Zelandije, ki jo predstavlja pokrajina Blenheim. To področje je bilo načrtno izbrano 1970. leta za gojitev vinske trte, saj so tukaj idealni pogoji prsti, sončna poletja, zlate jeseni in kratke zime. Vsekakor bomo ta dan kje našli priložnost in se ustavili na kozarčku njihovega slovitega "sauvignon blanc". Nadaljevali bomo na vzhodno obalo Južnega otoka, imenovano Kaikoura po prvih maorskih naseljencih. Skalnata obala in globoko morje sta kraljestvo prirodnega živalstva, ki privablja svetovne popotnike na opazovanje kitov, delfinov, tjulnjev, pingvinov in subantarktičnnih albatrosov na nebu. Po prihodu v mesto Kaikouar, hotelska namestitev in nočitev.
Slika

08.dan: torek, 03.12.2019:
KAIKOURA - CANTERBURY - HANMER SPRING

Po zajtrku nas bo čakal eden od viškov potovanja. Z ladjo se bomo odpravili na opazovanje delfinov in kitov, saj je zaradi izredne globine morja ravno tukaj hrane za te živali v izobilju. V morju Kaikoura namreč živijo kiti Glavači, ki so največje žival današnjega sveta, s težo preko 40 ton in običajne dolžine 20 metrov. Zvok, ki ga dajejo ti kiti, pa je najmočnejši glas katerekoli živali na svetu. Po foto safariju na kite in druge morske živali, bomo nadaljevali potovanje v regijo Canterbury pod gorski masiv Hanmer, kjer bomo dosegli lepo gorsko vas Hanmer Springs, obdano s čudovitim Hanmer Forest parkom. Področje je znano po geotermalni aktivnosti, zato bomo lahko po želji uživali v kopanju in sprostitvi v toplih bazenih Hanmer Springs Spa. Hotelska namestitev in večerja.
Slika

09.dan: sreda, 04.12.2019:
HANMER SPRINGS - LEWIS PASS - WEST COAST - GREYMOUTH - HOKITIKA - WESTLAND - GLACIER FRANZ JOSEF - FOX GLACIER

Po zajtrku se bo pričela kar dolga potovanje v gorato notranjost Južnega otoka, saj bomo s prelazom Lewis Pass prečkali gorovje Victoria ter se spustili na zahodno obalo otoka, ki je še vedno močno nedotaknjen svet južnega Pacifika. Na tej obali so nanizana odmaknjena mesta, ki s svojim izgledom ter utripom še vedno spominjajo na pionirske čase evropskih priseljencev. Glavno mesto obale je Greymouth, mi pa se bomo ustavili v še bolj zanimivem mestu Hokitika, ki je svoje dni zaslovelo kot mesto zlata, nato pa je zeleni žad postal novo bogastvo mesta, saj so ga dobro poznali že Maori pod imenom "paunamu". Ustavili se bomo v kakšni trgovinici ali delavnici oblikovanja žlahtnega žada, ki bo mogoče postal odličen suvenir s potovanja. Nato se bo pričela spektakularna vožnja, saj bomo zapustili obalo Pacifika, vozili skozi pravljično lep deževni gozd ter poslušali koncerte ptičjega žgolenja, cesta pa nas bo dvigovala vedno višje in višje v gorsko kraljestvo Južnih Alp , kjer vrhove okoli 3000 metrov višine prekriva kar 16 različnih ledenikov. Južne Alpe so namreč zelo obsežen gorski masiv z dolžino preko 600 km. Ta dan bomo zaključili v narodnem parku Westland, v objemu ledenikov Franz Josef in Fox Glacer, kjer se bomo namestili v alpskem hotelu in imeli večerjo.
Slika

10.dan: četrtek, 05.12.2019:
FOX GLACIER - LAKE MATHESON - HAAST - ASPRING MOUNTAIN - LAKE WANAKA

Po zajtrku se bomo mogoče kdo odločili za helikopterski prelet impresivnega Westland narodnega parka s čudovitim panoramskim pogledom na najvišji del novozelandskih Alp, ki se ponašajo z 22. vrhovi preko 3.000 metrov višine, med njimi je najvišji Mount Cook s 3.759 metri. Sicer pa si bomo zjutraj privoščili sprehod ob jezeru Matheson, ki v jasnem vremenu nudi kot ogledalo čaroben odsev alpskih vrhov na svoji mirni gladini. Sledilo bo spuščanje nazaj v subtropski deževni gozd pri mestu Haast, poimenovanem po avstrijskem geologu Juliusu von Haastu, ki je kot raziskovalec novozelandskih Alp, poimenoval enega najlepših ledenikov po svojem avstrijskem cesarju. Potem nas bo pot ponovno dvigala v gorovje NP Aspring, kjer pridejo naravne lepote najbolj do izraza ob jezeru Wanaka, prvovrstnem gorskem resortu z možnostmi ribarjenja, kajakaštva, izpiranja zlata, igranja golfa ali jahanja konjev. Hotelska namestitev in večerja v tej čudoviti jezerski pokrajini.
Slika

11.dan: petek, 06.12.2019:
LAKE WANAKA - LAKE TE ANAU - CAVES GLOWWORMS - TE ANAU

Po zajtrku si bomo naredili malo bolj sproščujoče dopoldne in se prosto potepali po prijaznem mestecu Wanaka, nabirali spominke in napisali kakšne pozdrave na razglednice, kakor smo to počenjali nekoč. Fakultativna opcija bo izlet s čolnom po reki Wanaka in sprehod skozi divji naravni gozd. Zgodaj popoldne bomo nadaljevali na jugozahodno področje otoka ter se ob jezeru Wakatipu usmerili v kraj Te Anau, ki je izhodišče obiskov narodnega park Fiordland. Po namestitvi v hotelu bo nekaj prostega časa za večerni prigrizek, nato izlet na drugo stran jezera Te Anau v Glowworm Caves, kjer bomo vstopili v mistični podzemni kraški svet jame, ki jo je v apnencu ustvarila podzemna reka. Spoznali bomo geološko pisano podobo 12.000 let stare jame, višek ogleda pa bo čolnarjenje v tiho jamo, kjer v največji temi sveti množica kresničk, ki jim je jama stalno skrivnostno bivališče. Po doživetju tega čarobnega podzemnega prizora, vrnitev v hotel in nočitev.
Slika

12.dan: sobota, 07.12.2019:
TE ANU - FIORDLAND NP - DOUBTFUL SOUND CRUISE - QUENSTOWN

Po zajtrku se bo pričelo prav gotovo najlepše doživetje prvobitnih naravnih lepot sveta, saj se bomo odpravili na celodnevni izlet na področje narodnega parka Fiordland, ki ni le največji narodni park Nove Zelandije ampak tudi največji na svetu. Pacifiška obala parka je dolga 215 km in zelo razčlenjena s 14 globokimi fjordi, ki se zajedajo v pokrajino subtropskega deževnega gozda, pravljično preraščenega s sloji mahov. Z ladjo bomo najprej prečkali jezero Manapuri ter nadaljevali z avtobusom skozi bujni deževni gozd čez prelaz Vilmot in tako dosegli najglobljo točko fjorda Doubtful, ki se zajeda v eno zadnjih deviških pokrajin sveta. Ponovno se bomo vkrcali na ladjo in 3 ure pluli po fjordu, dokler se na koncu ne odpre v širno Tasmansko morje. Ta vožnja bo raj za dušo in hvaležen fotografski motiv, dan pa si bomo popestrili s piknik kosilom na krovu. Pozno popoldne se bomo vrnili v Te Anau in se potem zapeljali v Queenstown, namestitev v hotelu in nočitev
Slika

13.dan: nedelja, 08.12.2019:
QUEENSTOWN - CANYON SHOTOWER RIVER - LAKE WAKATIPU - QUEENSTOWN

Po zajtrku bomo imeli prost dan za počitek ali mirno samostojno potepanje po mestu in odkrivanju zanimivih ulic ter predelov, ki nam bodo najbolj všeč. Tudi naš avtobusni voznik bo imel dan za celodnevni počitek. Če bo komu prostega časa preveč, bo imel na voljo 2 fakultativna izleta. Prva bo izlet na obrobje Queenstowna na Shotover River Canyon z ladijsko vožnjo skozi divji kanjona, druga pa bo umirjeno križarjenje po jezeru Wakatipu z romantičnim parnikom TSS Earnslaw, ki pluje po jezeru že več kot 100 let. Ta izlet je lahko kombiniran z obiskom Walter Peak Country Farm, kjer pripravijo tudi BBQ kosilo oziroma večerjo. Vrnitev v naš hotel in nočitev.
Slika

14.dan: ponedeljek, 09.12.2019:
QUEENSTOWN - OMARAMA - FAIRLIE

Po zajtrku bomo zapustili Queenstown ter zapeljali po deželi, ki je pretežno kmetijsko področje južnega otoka. Najprej bomo prečkali sotesko Kawerau, nadaljevali skozi Cromwell Village ter na Lindis Pass, kjer se bo pred nami odprlo visokogorje Mackenzie s številnimi ledeniškimi jezeri, med katerimi je slikoviti Lake Dunstan. V bližini mesta Omarama si bomo ogledali zanimive reliefne formacije v peščenjaku milijone let starih rečnih sedimentov. Nadaljevali bomo do jezer Pukaki in Tekapo ter preko planjav znanih po ovčarstvu pasme merino in dan zaključili na kmetiji pri kraju Fairlie, kjer se bomo seznanili z delom in življenjem na novozelandskem ranču. Namestitev in večerja.
Slika

15.dan: torek, 10.12.2019:
FAIRLIE - CANTERBURY PLAINS - CHRISTCHURCH - AUCKLAND

Po zajtrku nas bo pot vodila skozi manjša mesteca in podeželske kraje planote Canterbury, ki je očarljiva pokrajina skrbno obdelanih polj in zelenih ovčarskih pašnikov. Rahlo valovita pokrajina je nastala z rečnimi naplavinami glacialnih moren, ki so obležale na robu ledeniških jezikov ob koncu poslednje ledene dobe. Pot nas bo tako pripeljala v zavetje polotoka Banks v mesto Christchurch, ustanovljeno leta 1856 kot prvo mesto angleških priseljencev, ki so si tukaj zgradili cerkev po vzgledu domače cantenburyjske stolnice. Ogledali si bomo glavne zanimivosti mesta, ki je bilo pomembno trgovsko središče agrikulturnega okolja in tudi pomembno pomorsko izhodišče pomorskih ekspedicij na Antarktiko. Po prostem času za oddih, priložnostnem kosilu in samostojnem potepanju po mestnem središču, ki so ga lepo obnovili po zadnjem potresu, se bomo odpeljali na letališče in poleteli v Auckland. Hotelska namestitev in nočitev.
Slika

16.dan: sreda,11.12.2019:
AUCKLAND - DOHA - ZAGREB - LJUBLJANA

Po zajtrku si bomo vzeli prosto dopoldne za oddih v hotelu, nato transfer na letališče ter polet ob 16.50 uri v Doho, nadaljevalni polet proti zagrebškemu letališču s pristankom okoli polnoči. Obroki hrane med poletom. Transfer v Ljubljano v prvih četrtkovih jutranjih urah (12.12.2019).

Za ogled celotnega pdf programa potovanja, v spodnje okenjce vpišite vaš elektronski naslov, na katerega boste prejeli program neposredno po logiranju oz. v nekaj minutah.

V kolikor želite program potovanja prejeti na vaš stacionarni naslov, nas pokličite med 8.30-16.30 uro (pon.-pet.) na tel: 04/50 62 500.Soglašam, da me obveščate o vaši celotni ponudbi do mojega preklica.

Dodatne informacije

Samo trenutek,
preverjam termine...

Potrebujete pomoč?

04/ 50 62 500

pisanec@pisanec.si

Mogoče vam bo všeč

Amari Galle 5 */Galle

Zagotovljeno potovanje

10 dni / 7 noči že od 1.295€

  10 dni / 7 noči že od 1.295€
15.11.2019 - 30.04.2020
Rok prijave: 15.04.2020

Rezerviraj

Thaproban Beach House 4* /Unawantuna

Zagotovljeno potovanje

10 dni / 7 noči že od 1.395€

  10 dni / 7 noči že od 1.395€
15.11.2019 - 30.04.2020
Rok prijave: 15.04.2020

Rezerviraj

Hikka Tranz by Cinnamon 4* /Hikkaduwa

Zagotovljeno potovanje

10 dni / 7 noči že od 1.350€

  10 dni / 7 noči že od 1.350€
15.11.2019 - 30.04.2020
Rok prijave: 15.04.2020

Rezerviraj

Taprobana by Asia Leisure 4*/Wadduwa

Zagotovljeno potovanje

10 dni / 7 noči že od 1.095€

  10 dni / 7 noči že od 1.095€
15.11.2019 - 30.04.2020
Rok prijave: 15.04.2020

Rezerviraj

Royal Palms Hotel 5*/ Kalutara

Zagotovljeno potovanje

10 dni / 7 noči že od 1.195€

  10 dni / 7 noči že od 1.195€
15.11.2019 - 30.04.2020
Rok prijave: 10.04.2020

Rezerviraj

Adaaran Prestige Vadoo 5*

Zagotovljeno potovanje

10 dni / 7 noči že od 2.795€

  10 dni / 7 noči že od 2.795€
04.11.2019 - 31.10.2020
Rok prijave: 15.10.2020

Rezerviraj