Rezervacija za : Makarska riviera in Dubrovnik





Strinjam se z uporabo osebnih podatkov.

Makarska riviera in Dubrovnik

Podrobnosti potovanja

Vsi si želimo končno na izlet, na potovanje, na pobeg iz vsakdanjih negotovosti, da ponovno začutimo svobodo gibanja in nam dušo napolnijo druga obzorja. Seveda se bomo morali še vedno prilagajati določenim obveznostim varovanja našega zdravja in zdravja drugih oseb, verjamemo pa, da se bodo v kratkem ti pogoji vedno bolj sproščali.

Trenutni pogoji za vstop na Hrvaško je eden od naslednjih dokumentov: potrdilo o prebolelosti Covida-19 ali potrdilo o opravljenem cepljenju ali hitri antigenski test ali PCR test

Trenutni pogoji ob vrnitvi v Slovenijo: isti dokumenti razen obvezen PCR test (testiranje bo organizirala agencija) pričakujemo pa, da bo v času prvomajskih praznikov zahtevan morda le še antigenski test

 • 420 Eur /nad 40 oseb
 • 440 Eur /nad 35 oseb
 • 460Eur /nad 30 oseb
 • 480 Eur /nad 25 oseb
 • 495 Eur /nad 20 oseb

Fakultativni izlet v Dubrovnik:
avtobusni prevoz/parkiranje/lokalno vodenje

 • 45 Eur / nad 20 oseb
 • 35 Eur / nad 30 oseb

PORAČUN: v primeru manjše udeležbe od  40 potnikov, se opravi pri plačilu zadnjega obroka poračun glede na dejansko število udeležencev po zgornji cenovni lestvici.
Potniku ob prijavi izstavimo predračun po najnižji ceni aranžmaja, ki je predviden za najvišjo udeležbo. Potnik nepreklicno soglaša, da ne more odstopiti od pogodbe, če bo ob koncu razpisa manjša udeležba od predvidene in mu bo obračunana cena aranžmaja, ki je navedena v razpredelnici glede na število prijav.

 • avtobusni prevoz po programu potovanja, cestne takse, parkiranja, stroški voznika
 • 4 x polpenzion v hotelu Bluesun-Berulia 5* na Makarski rivieri, dvoposteljne sobe
 • vodenje z licenco GZS
 • nezgodno zavarovanje potnikov
 • organizacijski stroški
 • DDV
 • strošek prijave: 18 Eur
 • enoposteljna soba : 75 Eur
 • PCR testiranje na Hrvaškem (v kolikor bo še zahtevano)
 • mestna taksa

FAKULTATIVNI IZLET v Dubrovnik
/avtobusni prevoz, parkiranje, lokalno vodenje/
45 Eur /nad 20 oseb/
35 Eur /nad 30 oseb/

 • odpovedni riziko v primeru višje sile 24 Eur
 • zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini (individualno/skupinsko)
 • celosten paket zavarovanja (odpovedni riziko in zavarovanje z asistenco v tujini) 48 Eur

Vse informacije o zavarovanju odpovedi in celostnemu paketu zavarovanja - Evropsko zavarovanje:

Vse informacije o zdrav. zav. z asistenco v tujini - Generali:

ROK PRIJAVE: do 17.05.2021 oziroma do zasedenosti prostih mest. Kasnejše prijave možne samo na vprašanje o morebitnih prostih kapacitetah hotelov ter letalskih sedežev.

SEDEŽNI RED na avtobusu po časovnem zaporedju prijav.

PRIJAVA je veljavna z izpolnitvijo prijavnega lista, na osnovi katerega vam izstavimo predračun za plačilo stroška prijave in obrokov.

ROKI PLAČIL:

 • akontacija ob prijavi: 300 Eur
 • poračun do odhoda

Pri plačilu akontacije se obračuna tudi strošek prijavnine in odpovednega rizika, če ga stranka naroči v prijavnem listu.

PORAČUN: v primeru manjše udeležbe od 40 oseb, napravimo pri plačilu zadnjega obroka poračun glede na končno število udeležencev, po naslednji cenovni lestvici:

 • 440 Eur / nad 35 oseb
 • 460 Eur / nad 30 oseb
 • 480 Eur / nad 25 oseb
 • 495 Eur / nad 20 oseb

Potniku ob prijavi izstavimo predračun po najnižji ceni aranžmaja, ki je predviden za najvišjo udeležbo. Potnik nepreklicno soglaša, da ne more odstopiti od pogodbe, če bo ob koncu razpisa manjša udeležba od predvidene in mu bo obračunana cena aranžmaja, ki je navedena v razpredelnici glede na število prijav.

POTOVALNI DOKUMENT: osebna izkaznica ali potni list, ki mora biti veljaven vsaj še 90 dni po končanem potovanju.

POMEMBNO!
Vsi prijavljeni potniki boste dobili podrobnejše informacije in zahteve glede vstopa na Hrvaško in vstopa nazaj v Slovenijo nekaj dni pred potovanjem, ko bodo znane zadnje zahteve obeh držav.

ORGANIZATOR POTOVANJA in avtor programa:
POTOVANJA PISANEC D.O.O.

SPLOŠNI POGOJI so sestavni del programa in pogodbe, ki je sklenjena z izpolnitvijo prijavnega lista in so vam na voljo v poslovalnici kot priloga k programu oziroma na spletni strani.

Vreme
Lokalni čas
Valuta
(Hrk)

Videli boste:

 • Sončna Dalmacija in čudovita Makarska riviera
 • Narodni park Krka
 • Kamnita vas Toćepi iz 17.stoletja
 • Organiziran sprehod ob obali do najlepših zalivov
 • Obiskali bomo Split in Dubrovnik
 • Obmorski hotel 5*
Slika

01.dan: sreda, 26.05.2021 :
ŠKOFJA LOKA - LJUBLJANA – BRELA/BAŠKA VODA

Odhod skupine iz Škofje Loke ob 06.30 uri, vstop potnikov v Ljubljani in Novem mestu ter po prestopu meje nadaljevanje proti Dalmaciji z vmesnimi postanki za oddih. Po prihodu na opevano Makarsko riviero bomo začeli uživati naravne lepote obale, ki je pravo darilo narave. Riviera s kristalno čisto in turkizno vodo, se vleče 60 km daleč pod gorskim masivom Biokovo, ki žari v belini golega apnenca, med vznožjem tega masiva in morjem pa dišijo borovi gozdički in ostala bujno zelena mediteranska vegetacija. Lepe bele prodnate plaže Makarske riviere so verjetno najlepši predel Jadranskega morja, ki ga dopolnjuje dalmatinska arhitektura kamnitih vasi in prijetnih obalnih mest. Makarska ne bi bila popolna, če ne bi imela tudi vinogradov in stare konobe, kjer se vedno kaj domačega poje in se ob kozarcu vina v dobri družbi zapoje dalmatinske pesmi. Hotelska namestitev in večerja.
Slika

02.dan: četrtek, 27.05.2021:
BRELA/BAŠKA VODA in izlet v vas TOPIĆI

Po zajtrku se bomo prepustili udobju hotela 5* ter neokrnjenemu naravnemu razkošju Brele in Baške Vode, ki se povezujeta v eno samo promenadno rivo. Kraj je dobil ime po izviru pitne vode tik ob morju, kjer sedaj stoji baška fontana, turizem pa se je začel razvijati 1930. leta s plažo Nikolina in prvim hotelom Slavija, kateremu so takratni angleškimi letoviščarji podelili zlato medaljo odličnosti udobja, gastronomije in vina. Popoldne se bomo lahko po želji vsi skupaj odpravili kar peš na lahkoten izlet /3 km/ v pobočje Biokovega in obiskali etno vas Topići, ki so jo kot kamnito vas pozidali že v 17.stoletju, zato je sedaj zaščiten spomenik dediščine dalmatinskega ljudskega stavbarstva in nas navdušuje z razkošno panoramo Makarske riviere. V vasi je tudi nekaj domačih konob, zato lahko upamo, da nam bo katera od njih odprla vrata oziroma nas pogostila na svoji odprti terasi. Vrnitev v hotel peš /ali z avtobusom/ in večerja.
Slika

03.dan: petek, 28.05.2021 :
BRELA/BAŠKA VODA in izlet v DUBROVNIK

Po zajtrku boste lahko uživali svoj drugi počitniški dan ali pa se prijavili na celodnevni izlet v Južno Dalmacijo, v 175 km oddaljeni Dubrovnik, občudovano mesto večstoletne pomorske Dubrovniške republike, ki je sedaj tudi svetovna Unescova znamenitost in prestolnica hrvaških prestižnih kulturnih dogodkov. Z lokalnim vodnikom se bomo sprehodili po Stradunu in si od zunaj ogledali znamenitosti kot so palača Sponza, katedrala sv. Vlaha, Onofrijeva fontana ter Orlandov steber, frančiškanski samostan z apoteko in še marsikaj. Lahko se bomo samostojno podali na sprehod po znamenitem obzidju, uživali prosti čas za kosilo ali pa samo meditirali na dalmatinskem soncu na kakšni terasi mestne kavarne ali slaščičarne. Pozno popoldne vrnitev v naš hotel in večerja.
Slika

04.dan: sobota, 29.05.2021:
BRELA/BAŠKA VODA in pohodniški dan vzdolž MAKARSKE RIVIERE

Po zajtrku bomo lahko v celoti uživali svoj prosti počitniški dan in počenjali tisto, kar nam bo najbolj pomenilo prijetno doživetje mini počitnic. Če pa vas bo zamikalo lahkotno pohodništvo ali bolje rečeno sprehod tik ob morju Makarske riviere (9km), vas bomo povabili na pot do očarljivih zalivov s prodnatimi plažami in obalnih krajev kot so Promajna, Bratuš in Krvavica. Po oddihu se bomo z avtobusom vrnili v Baško vodo, kjer bomo po svoje zaključili dan. Večerja.
Slika

05.dan: nedelja, 30.05.2021 225 km:
BRELA / BAŠKA VODA – LJUBLJANA – ŠKOFJA LOKA

Po bolj poznem zajtrku se bomo poslovili od našega hotela in srednje Dalmacije ter se vračali po hrvaški avtocesti do Bele Krajine ter preko Dolenjske nazaj domov, kamor bomo prišli v večernih urah.

Pomembno!:

Vsi prijavljeni potniki boste dobili podrobnejše informacije in zahteve glede vstopa na Hrvaško in vstopa nazaj v Slovenijo nekaj dni pred potovanjem, ko bodo znane zadnje zahteve obeh držav.

Za ogled celotnega pdf programa potovanja, v spodnje okenjce vpišite vaš elektronski naslov, na katerega boste prejeli program neposredno po logiranju oz. v nekaj minutah.

V kolikor želite program potovanja prejeti na vaš stacionarni naslov, nas pokličite med 8.30-16.30 uro (pon.-pet.) na tel: 04/50 62 500.



Soglašam, da me obveščate o vaši celotni ponudbi do mojega preklica.

Dodatne informacije

Samo trenutek,
preverjam termine...

Potrebujete pomoč?

04/ 50 62 500

pisanec@pisanec.si

Oglas
Oglas_Nails

Mogoče vam bo všeč

Carigrad

Zagotovljeno potovanje

4 dni že od 640€

  4 dni že od 640€
14.10.2020 - 17.10.2020
Rok prijave: 28.08.2021

Rezerviraj

Siena, Elba, Cinque Terre, Pad -jesen

Zagotovljeno potovanje

4 dni že od 425€

  4 dni že od 425€
07.10.2021 - 10.10.2021
Rok prijave: 03.09.2021

Rezerviraj

Šavrinsko gričevje Slovenske Istre- jesen

Zagotovljeno potovanje

1 dan že od 56€

  1 dan že od 56€
02.10.2021 - 02.10.2021
Rok prijave: 22.09.2021

Rezerviraj

Kolesarjenje po Dravski in Ziljski dolini- oktober

Zagotovljeno potovanje

3 dni že od 295€

  3 dni že od 295€
01.10.2021 - 03.10.2021
Rok prijave: 01.09.2021

Rezerviraj

Prlekija

Zagotovljeno potovanje

1 dan že od 59€

  1 dan že od 59€
25.09.2021 - 25.09.2021
Rok prijave: 15.09.2021

Rezerviraj

Kolesarski venec slovaških in poljskih Visokih Tatr & Nežidersko jezero -september

Zagotovljeno potovanje

6 dni že od 650€

  6 dni že od 650€
25.09.2021 - 30.09.2021
Rok prijave: 25.08.2021

Rezerviraj