Rezervacija za : Bele noči ISLANDIJE in Westmanski otoki





Strinjam se z uporabo osebnih podatkov.

Bele noči ISLANDIJE in Westmanski otoki

Podrobnosti potovanja

Kdor je že potoval po polarnem krogu Skandinavije, si mogoče predstavlja, da je Islandija nekaj podobnega, pa je Islandija v vseh ozirih drugačna. Deželo so ustvarili stari nordijski bogovi, naselili so jo hrabri in bojeviti norveški Vikingi, ki so zavzeli tudi Grenlandijo in že mnoga stoletja pred Kolumbom pluli v Vinlandijo ameriškega kontinenta. Islandci kot potomci prvih vikinških klanov, so si že v 10.stoletju na velikem ljudskem zborovanju v Thingvellirju postavili norme in zakone svoje družbe, kar velja še danes, saj goljufive bančnike ter pokvarjene politike takoj postavijo za zapahe. Ampak Islandiji v resnici vladajo škrati, saj njihovi troli dan in noč bedijo nad ohranjanjem njihove divje in prvobitne naravne lepote, kakršne ni drugod po svetu. Dela imajo res veliko, saj nenehno skrbijo za reke in mogočne slapove, za ravnovesje med ledeniki in ognjeniki, krotijo vulkanske izbruhe in lavo spreminjajo v črne peščene plaže. Zraven so, ko se iz morja še vedno rojevajo novi otoki in pomagajo, ko na zelenih pašnikih kobile kotijo žrebičke. Privoščite si, da Islandija očara in začara tudi vas.

 • 1.990 Eur/ nad 40 oseb
 • 1.995 Eur/ nad 35 oseb
 • 2.020 Eur/ nad 30 oseb
 • 2.045 Eur/ nad 25 oseb
 • 2.070 Eur/ nad 20 oseb
 • 2.090 Eur/ nad 15 oseb

Potniku ob prijavi izstavimo predračun po najnižji ceni aranžmaja, ki je predviden za najvišjo udeležbo. Potnik nepreklicno soglaša, da ne more odstopiti od pogodbe, če bo ob koncu razpisa manjša udeležba od predvidene in mu bo obračunana cena aranžmaja, ki je navedena v razpredelnici glede na število prijav.

 • polet München - Keflavik - München
 •  letališke takse in varnostne pristojbine 130 Eur*
  /*točen izračun vseh letaliških taks bo znan 10 dni pred odhodom, navedeni znesek je bil veljaven na dan priprave programa v jeseni '21/
 •  avtobusni prevoz na Islandiji po programu potovanja
 • 8 x nočitev z zajtrkom v dvoposteljnih sobah v hotelih 3*/country hotel/kmečki turizem/ guesthouse
 • celodnevni izlet na Vestmanske otoke
 • trajekt Landeyjahöfn - Heimaey – Landeyjahöfn zapotnike in avtobus
 • slovensko vodenje, licenco GZS
 • osnovno nezgodno zavarovanje potnikov
 •  organizacijski stroški agencije
 • strošek prijave:  20 Eur
 •  enoposteljna soba za 7 noči: 385 Eur
  /*število enoposteljnih sob je omejeno/
 •  vstopnine v muzeje: cca 75 Eur
  /Nonnihus, Glaumbaer farma, Eldheimar muzej,Siglufjordur muzej/
 •  obvezno doplačilo 7 x večerja ali kosilo:  350 Eur
 •  avtobusni ali kombi prevoz Ljubljana - München - Ljubljana:  /cena bo znana kasneje glede na število potnikov/

FAKULTATIVNE AKTIVNOSTI:

 • kopanje v Modri laguni: cca 70 Eur
 • kopanja v geotermalnem bazenu Myvatn: cca 40 Eur
 •  ladijsko izlet okoli Heymaeya: cca 65 Eur
 •  amfibija v ledeniški laguni Jokulsarlon:  cca 40 Eur
  *Opomba: navedene cene valjajo za leto 2021, možno je, da bodo cene fakultativnih aktivnosti v letu 2022 nekoliko višje.
 • odpovedni riziko v primeru višje sile:  115 Eur
 • zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini (individualno/skupinsko)
 • celosten paket zavarovanja (odpovedni riziko in zavarovanje z asistenco v tujini): 121 Eur

Vse informacije o zavarovanju odpovedi in celostnemu paketu zavarovanja - Evropsko zavarovanje:

Vse informacije o zdrav. zav. z asistenco v tujini - Generali:

ROKI PLAČIL:
- akontacija ob prijavi: 500 Eur
- ostali obroki po predračunu do odhoda
Pri plačilu akontacije, se obračuna tudi strošek odpovednega rizika, če ga stranka naroči v prijavnem listu.

PORAČUN: v primeru manjše udeležbe od 40 potnikov, se pri plačilu zadnjega obroka napravi poračun glede na dejansko število udeležencev po naslednji cenovni lestvici:
1.995 Eur / nad 35 oseb
2.020 Eur / nad 30 oseb
2.045 Eur / nad 25 oseb
2.070 Eur / nad 20 oseb
2.090 Eur / nad 15 oseb
Potniku ob prijavi izstavimo predračun po najnižji ceni aranžmaja, ki je predviden za najvišjo udeležbo. Potnik nepreklicno soglaša, da ne more odstopiti od pogodbe, če bo ob koncu razpisa manjša udeležba od predvidene in mu bo obračunana cena aranžmaja, ki je navedena v razpredelnici glede na število prijav.

V primeru spremembe tečajnega razmerja (na dan izdelave aranžmaja 1 Eur/146 Isk), si pridržujemo pravico do korekcije cene novemu menjalnemu razmerju.

OCENA POTOVALNEGA NAPORA: naše potovanje po Islandiji nikakor ni treking, se pa bomo veliko gibali v naravi in se pogosto ustavljali z avtobusom zaradi fotografiranja naravnih lepot in krajših sprehodov. Nekajkrat bomo imeli tudi manjši pohod v trajanju od pol ure do največ ure, kar običajno z velikim zadovoljstvom zmorejo tudi tisti, ki hodijo malo težje. Problem lahko imajo le potniki, ki so brez vsake pohodne kondicije. Vsak takšen pohod se bo zaključili z vrnitvijo na izhodišče, zato nas bodo lahko tisti, ki ne bi želeli ali mogli z nami, počakali in si med tem sami naredili krajši sprehod po lastnih zmožnostih, kajti prelepa narava bo vedno in povsod okrog nas.

Opomba: Nekatere izvedbe v programu, zlasti ladijske vožnje, so odvisne od vremenskih razmer, ki morajo zagotavljati varnost, v nasprotnem primeru jih ima izvajalec pravico odpovedati.

POTOVALNI DOKUMENT: osebna izkaznica ali potni list, ki mora biti veljaven vsaj še 90 dni po zaključenem potovanju.

POTOVALNI POGOJ trenutno veljavno PCT dokazilo z QR kodo.

ORGANIZATOR POTOVANJA IN AVTOR PROGRAMA:
POTOVANJA PISANEC D.O.O.

SPLOŠNI POGOJI poslovanja so sestavni del programa in pogodbe, ki je sklenjena z izpolnitvijo prijavnega lista in so vam na voljo v naši poslovalnici ter objavljeni v katalogu in na naši spletni strani.

Vreme
Lokalni čas
Valuta
(Islandska krona)

Videli boste:

 • Lepota in brezčasnost skoraj nenaseljene pokrajine
 • Tundra, cvetje v črni lavi, barviti mahovi
 • Divje reke, jezero Myvatn in Laugarvatn, Lagarfljot, kopanje v Modri laguni
 • Veličastni slapovi Gullfoss, Skogafoss, Seljalandfoss, Svartifoss, Detifoss, Hraunfossar
 • Gejzir, geotermalno polje Namaskard
 • Ledeniška laguna Jökulsarlon, Vatnajökull-ledeniški jeziki
 • Vulkanski otoki Vestmannaeyar, vulkana Hellgafell, Eldfell
 • Vulkani Hekla, Katla, Eyafjallajökul, Herdubreið, Askja
 • Islandski konji v naravi, bogastvo ptic
 • Tektonska prelomnica Thingvellir, krater Viti
Slika

1.dan: četrtek, 30.06.2022 :
LJUBLJANA - KEFLAVIK - REYKJANES - HAFNARFJORDUR

Dopoldne zbor potnikov v Ljubljani in prevoz na letališče München, od koder bomo popoldne direktno poleteli v Keflavik. Potovanje bomo nadaljevali z vožnjo čez polotok Reykjanes, kjer se je lanskega marca zgodila erupcija vulkana Geldingadalurja. Pot nas bo vodila čez zelene mahove, ki preraščajo stare lavine narive in se tako znašli v starem pristanišču Hafnarfjordur, kjer bomo lahko v stari vikinški gostilni Fjorukrain poskusili prvi vrček islandskega piva Víking ali Gull ter imeli manjši večerni prigrizek. Odhod v hotel in nočitev ter doživetje prve »bele poletne noči« na severnem obzorju sveta.
Slika

2.dan: petek, 01.07.022:
HAFNARFJORDUR - BESSASTAĐIR - THINGVELLIR - LAUGARVATN - GEYSIR - GULLFOSS - HELLA

Po zajtrku se bomo odpeljali na rt Áftanes, ki ga v sagah opevajo kot kraj prvega samostana na Islandiji, imenovanega Bessastaðir, kamor so se kasneje naselili tuji norveški in za njimi danski oblastniki. V času islandske osamosvojitve, je Bessastađir postal sedež prve islandske Univerze, sedaj pa je tam rezidenca predsednika države. Po »obisku pri predsedniku« se bomo odpeljali skozi Kopavogur, kjer bomo spotoma videli Perlan, veliko geotermalno zajetje, ki oskrbuje s toplo vodo glavno mesto s preko 200.000 prebivalcev. Nato si bomo v Reykjaviku ogledali nekaj glavnih znamenitosti, kot so cerkev Hallgrimskirkja, najbolj impozantna zgradba in prepoznavna veduta mesta, spomenik Leifurju Erikssonu, hrabremu Vikingu, ki je kot prvi Evropejec odkril Ameriko že davno pred Kolumbom, hišo Höfđi, kjer se je dogodilo zgodovinsko srečanje Regan-Gorbačov in kjer se je odigral znameniti šahovski dvoboj Fischer-Spaski ter se na koncu ustavili še pri skulpturi vikinške ladje, ki je postala priljubljen simbol Reykjavika. Sledila bo vožnja do narodnega parka Thingvellir z atraktivno tektonsko prelomnico, ki ločuje ameriški kontinent od evro-azijske plošče. Sprehodili se bomo po geološki prelomnici, prečkali sveto reko Öxaro in se ustavili na pečini Lögberg, kjer so že davnega 930. leta prvič zasedali voditelji vikinških klanov ter skupaj z vsemi islandskimi priseljenci zasnovali Althing, prvi demokratični parlament te dežele. Nato bomo doživljali svojstveno islandsko pokrajino med vožnjo od jezera Thingvallavatn do jezera Laugarvatn, ki je za vse Islandce zgodovinsko pomembno jezero, saj so prvi Vikingi ravno tu leta 1000 sprejeli krščanstvo od irskih menihov. Ob jezeru, kjer bomo lahko stopili v toplo vodo, bomo naredili krajši oddih v hiši »natur fontana«, kjer se ogrevajo s paro direktno iz naravne zemeljske razpoke. Malo naprej bomo na tem geotermalnem področju dosegli slavni Geysir, ki je s svojimi izbruhi ustvaril geografski pojem tovrstnih pojavov po vsem svetu. Ta pojav bomo najlepše doživeli ob gejzirju Strokkur, ki redno izbruhne vsakih 5 -10 minut. Nato se bomo zapeljali do mogočnih islandskih slapov Gullfoss, ki izginjajo v globine kanjona reke Hvitá in tam spoznali zgodbo mlade Sigriđur, ki se je že v svojem času borila za ohranjanje naravnih lepot in zato postala islandska narodna junakinja. Med potjo bomo deležni izjemnih prizorov zelenih pašnikov z islandskimi konji, na obzorju pa bomo lahko občudovali vulkansko Heklo in Eyafjallajökull, ki je z zadnjo erupcijo aprila 2010, naredil Islandijo še toliko bolj atraktivno. Nato bomo dosegli cesto Ring Road, ki obkroži vso Islandijo in se zapeljali v Hello, namestitev v hotelu in nočitev.
Slika

3.dan: sobota, 02.07.2022 :
HELLA- HEIMAEY - VESTMANNAEYJAR - SELJALANDSFOSS - SKOGARFOSS - DYRHOLAEY

Po zajtrku se bomo odpeljali v pristanišče Landeyjahöfn ter se s trajektom odpeljali na Vestmanske otoke, ki so vsi po vrsti vulkanskega nastanka. Pristali bomo v slikovitem pristanišču otoka Heimaey, ki je največji v skupini 16 otokov. Tu je še vedno tako, kot takrat, ko je nastajalo prvobitno zemeljsko površje, tu se še vedno iz morskega dna rojevajo novi otoki, kar se je nazadnje zgodilo 1963. leta, ko se je iz Atlantika dvignil ognjeni otok Surtsey. Vulkanskih stožcev je na otočju več, največji je Helgafell in najmlajši Eldfell, ki je doživel erupcijo 1973. leta. Vse to dramatično vulkansko dogajanje, si bomo nazorno ogledali v sodobnem Eldheimar muzeju, potem pa se bomo z avtobusom zapeljali po otoku Heimaey, do skrajnega južnega rta Storhöfð ter se po želji povzpeli po vulkanskem melišču na vrh vulkana Eldfell. Po želji se bomo lahko odločili za dodatni ladijski izlet okoli največjega otoka, se zapeljali v naravno votlino Klettshellir, ki so jo izdolbli oceanski valovi, opazovali bomo gnezdišča ptic na robovih previsnih pečin, v morju pa morda celo uzrli kite ali delfine. Nazadnje bomo lahko stopili še do slikovitega malega Skansena z leseno cerkvico in drugimi muzejskimi hišami. Ogled Vestmanskih otokov in razmišljanje o domačinih, ki tukaj v pogosto surovi naravi, vztrajajo iz roda v rod, bo gotovo eden od viškov potovanja. Pozno popoldne vrnitev s trajektom nazaj na južno obalo Islandije, kjer si bomo spotoma ustavili pri spektakularnih slapovih Seljalandfoss in Skogarfoss, dan pa bomo zaključili na Dyrhoaleyu, najbolj južni točki Islandije, namestitev v hotelu kmečkega turizma in večerja.
Slika

4.dan: nedelja, 03.07.2022:
DYRHOALEY - REYNISDRANGUR - VIK- KIRKJUBAEJARKLAUSTUR - SKAFTAFELL - SVARTIFOSS - JÖKULSARLON - HÖFN

Po zajtrku se bomo podali na jutranji sprehod po nenavadni plaži Reynisfjara s črnim vulkanskim peskom in kamni, ki velja za najmočnejše izžarevanje pozitivne energije na Islandiji. K slikovitosti te točke prispevajo še prelomljeni stari bazalti ter morske čeri Reynisdrangur, kar so po bajki okameneli troli, ki se niso pravočasno skrili pred jutranjimi sončnimi žarki. Od tukaj bomo imeli najlepši pogled na klif Dyrholaey z naravnim mostom. Sledila bo vožnja pod vulkan Katla v kraj Vik, ki je najbolj južno naselje Islandije z rekordom največjega števila deževnih dni celotnega otoka. Nato se bo začelo potovanje vzdolž južne peščeno obale Mýrdalssandur, ki so jo v obalnem pasu ustvarile številne ledeniške reke z akumulacijo črnega vulkanskega peska. Najlepše področje tega sandurja je polje Eldhraun, ki ga preraščajo obsežni mahovi v debelih plasteh in ustvarjajo začarano pravljično pokrajino. Prispeli bomo v Kirkjubæjarklaustur, ki so ga že v 12. stoletju ustanovile sestre benediktinke, po katerih se imenujeta paralelna slapova Systrafoss. Po kratkem počitku za pijačo in manjši prigrizek, bomo nadaljevali proti vznožju Vatnajökulla, ki je po Antarktiki in Grenlandiji, tretji največji ledenik sveta. Ledenik skriva pod svojim ledenim pokrovom številna ognjeniška žrela. Prispeli bomo v narodni park Skaftafell in se podali na lahkoten sprehod po ravnem do bližnjega ledeniškega čela in morenskega jezerca. Alternativa bo malo bolj zahteven pohod do slapu Svartifoss, ki pada preko bazaltnih stebrov v podobi ogromnih kamnitih orgel. Cesta nas bo potem vodila po obrobju morske lagune, nad katero se dviguje klif Ingólfshöfđi, kjer se je 874. leta izkrcal Ingólfur Arnarson, prvi islandski naseljenec. Številna močna doživetja tega dne bomo dopolnili še s čudovito ledeniško laguno Jökulsarlon, kjer se bomo znašli sredi plavajočih ledeniških gora in lednih plošč, kar bo obvezen fotografski motiv. Nato bo sledila le še vožnja proti Höfnu, namestitev v country hotelu in večerja.
Slika

5.dan: ponedeljek, 04.07.2022:
HÖFN - DJÚPIVOGUR - VZHODNI FJORDI - LAGARFLJÓT - FJARĐARHEĐI - SEYĐISFJORĐUR - EGILSTAĐIR

Ta dan nas bo pot vodila po vzhodni islandski obali, ki jo obliva Norveško morje in je skoraj nenaseljena, zato bomo razgibanost reliefa, barvitost pokrajine in tišino Islandije doživljali kot močno in nepozabno impresijo. Na morju bomo opazili otočje Papey, kjer živi velika kolonija morskih ptic, pa tudi združbe tjulnov. Osrednji postanek bo v izrazito ribiškem kraju Djúpivogur, ki leži v soseščini gore Búlandstindur, ki je s svojo obliko piramide postala vikinška mitološka gora. Potem bomo vijugali ob vzhodnih fjordih Berufjörđur in Breiđdalsvik, nakar se bomo poslovili od morja in se začeli vzpenjati po ledeniški dolini na prelaz Breiđdalsheđi in po dolini Suđurdalur proti jezeru Lagarfljót, ki je najdaljše islandsko jezero in skrivnostno domovanje islandske jezerske pošasti Lagarfljótsormurinn. Samo jezersko obrežje zarašča edini in pravi islandski gozd, ki je zato toliko večji fenomen in obvezen cilj vseh ekskurzij islandskih šolarjev. Nato se bomo dvignili na krasno planoto Fjarđarheđi ter se onstran prelaza spuščali mimo jezera Vestdalsvatn ter ob brzicah reke Fjarđara v fjord, na koncu katerega leži simpatično mestece Seyđisfjörđur, ki je zaradi svojstvene lesene arhitekture iz časov danske in norveške kolonizacije, res nekaj posebnega, danes pa ima mesto funkcijo pristanišča za plovbo na Faerske otoke, do Škotske in Norveške. Na koncu bomo spoznali Egilsstađir, edino mesto vzhodne Islandije, ter dan zaključili z namestitvijo v country guesthous, večerja in nočitev.
Slika

6.dan: torek, 05.07.2022:
EGILSTADIR - JÖKULSA Á FJÖLLUM - DETIFOSS - VITI - NAMASKARĐ - DIMMUBORGIR - MYVATN - AKUREYRI

Po zajtrku bomo nadaljevali z raziskovanjem lepe notranjosti severnega področja Islandije, kjer nas bo narava marsikje spominjala na Lunino površino. Vozili se bomo mimo rečnih brzic in slapov, skozi redke zaselke do Grimsstađirja, kjer bomo zavili proti kanjonu Jökulsa á Fjöllum, katerega lahko primerjamo z ameriškim Grand Canyonom, slap Dettifoss pa z Niagaro, saj je najmogočnejši evropski slap. Med vožnjo bomo deležni pogledov na najbolj možato vulkansko goro Herđubreiđ, pod katero je Neil Armstrong s svojo astronavtsko druščino, treniral »sestop na Luno« in se učil znamenitega stavka o korakih človeštva. Potem bomo vozili po geološko razgibani pokrajini, ki so jo oblikovali ledeniki, vulkani in veter. Obhodili bomo krater Viti pri vulkanu Krafla in solfatarno polje Namaskarđ, ki je prava zakladnica geoloških pojavov. Tu bomo naredili osrednji dnevni počitek, ki ga bomo lahko izkoristili za naše prvo kopanje v geotermalnem bazenu. Ta dan bomo opravili še manjši sprehod skozi lavino polje Dimmuborgir, ki je zanimiv labirint fantazijsko oblikovane lave, potem pa se bomo vrteli okrog velikega ledeniškega jezera Myvatn, ki je pravi raj za ljubitelje ptic in tudi nadležnih mušic, velika geomorfološka posebnost pa so jezerski »psevdo kratarji«. Sledil bo obisk na turistični kmetiji, kjer nam bodo pripravili odlično večerjo izbranih okusov islandske domače kuhinje. Po večerji se bomo zapeljali še do slapu Godafoss, kamor je vikinški poglavar Thorgeir leta 1000 odvrgel kipce poganskih bogov in se tako odločil za pokristjanjevanje sonarodnjakov. Če bo še dovolj časa, bomo spotoma zavili do stare kmetije Laufás s krasnim razgledom po Eyafjördurju, na koncu katerega leži Akureyri, kjer bomo zaključili dan, namestitev in nočitev.
Slika

7.dan: sreda, 06.07.2022:
AKUREYRI - EYJAFJÖRĐUR - SIGLUFJORDUR – SAUDARKROKUR – GLAUMBAER – VIÐIDALUR - LAUGARBAKKI

Po zajtrku si bomo ogledali drugo največje islandsko mesto z dobrih 18.000 prebivalcev, ki sicer leži na robu polarnega kroga, vendar ima zaradi vplivov zalivskega toka, tako ugodno mikroklimatsko anomalijo, da v znamenitem mestnem botaničnem vrtu, kar pod milim nebom uspeva vegetacija, ki je sicer značilna za mediteransko okolje. Po ogledu botaničnega vrta, bomo stopili še v preprosto protestantsko mestno cerkev z vitraži, ki nam predstavijo ključne dogodke in zgodovinske osebnosti Islandije. V starem delu Akureyrija, kjer so lepo ohranjene nekdanje lesene družinske hiše, bomo obiskali muzejski dom priljubljenega mladinskega pisatelja Jona Sveinssona Nonnija in v vitrinah poiskali tudi slovenske prevode njegovih knjig. Nato se bomo malo samostojno potepali po Akureyriju in potem nadaljevali po cesti severnih obzorij ob fjordu Eyjafjörđur z otokom Hrisey, do ribiškega mesteca Olafsfjörđurja in dalje skozi predore v Siglufjorđur, najsevernejše mesto Islandije s tipično podobo ribiškega naselja, kjer je nekoč cvetel ribolov na slanike in kite. Po ogledu muzeja o zlatih ribiških časih in osrednjem dnevnem počitku, bomo nadaljevali ob Skagaförđurju proti Glaumbaerju, kjer si bomo ogledali lep primer skozi dolga stoletja tradicionalnega islandskega stavbarstva. Sledila bo vožnja po krasni dolini Viðidalur z rečnimi brzicami Kolufoss v Laugarbakki sredi nenaseljenih planjav, kjer se bomo namestili v podeželskem hotelu, večerjali in se po želji namakali v toplih geotermalnih bazenčkih.
Slika

8.dan: četrtek, 07.07.2022:
LAUGARBAKKI - DELIDARTUNGUHVER - HRAUNFOSSAR - BARNAFOSS - REYKJAVIK - HAFNARFJORDUR

Po zajtrku bomo potovali do Delidartunguhverja, 100°C vročega geotermalnega izvira. Geotermalni izviri so veliko naravno bogastvo Islandije, saj lahko nanje priključijo vse svoje domove ter rastlinjake, v katerih gojijo zelenjavo in cvetje. Naslednji postanek bo namenjen brzicam Hraunfossar in Barnafoss na reki Hvita, ki se s silovito močjo prebija skozi lavino polje. Spotoma se bomo ustavili v Reykholtu, kraju Snorrija Sturlusona, legendarnega zapisovalca islandskih sag. Naš končni cilj bo ponovno Reykjavik, kjer se bomo skupaj sprehodili do jezera Tjörn, kjer se nahaja rotovž z veliko maketo Islandije, parlament in rezidenca predsednika vlade v bivših danskih zaporih. Sledilo bo samostojno potepanje v centru mesta po ulicah Laugavegur, Bankastraeti in Austurstaeti, kjer si bomo nabirali še zadnje spominke, se po želji podali še v kakšen muzej in si vzeli čas za svojo poslovilno večerjo ob koncu islandskega potovanja. Odhod v hotel na nočitev oziroma po želji še večerni izlet v Bláa Lonið ali v Modro laguno, v najbolj znano islandsko geotermalno kopališče, ki slovi po izločanju zeleno-modre alge, znane kot naravna osnova priznane zdravilne islandske kozmetične kolekcijo Blue Lagoon. Po končanem kopanju ali vsaj sprehodu in ogledu kopališča sredi črnega lavinega polja, vrnitev v hotel.
Slika

9.dan: petek, 08.07.2022:
KEFLAVIK - MUNCHEN - LJUBLJANA

Po zajtrku odhod iz hotela na letališče Keflavik, polet letala v München, kjer bomo pristali sredi popoldneva, nato prevoz v Ljubljano.

Za ogled celotnega pdf programa potovanja, v spodnje okenjce vpišite vaš elektronski naslov, na katerega boste prejeli program neposredno po logiranju oz. v nekaj minutah.

V kolikor želite program potovanja prejeti na vaš stacionarni naslov, nas pokličite med 8.30-16.30 uro (pon.-pet.) na tel: 04/50 62 500.



Soglašam, da me obveščate o vaši celotni ponudbi do mojega preklica.

Dodatne informacije

Samo trenutek,
preverjam termine...

Potrebujete pomoč?

04/ 50 62 500

pisanec@pisanec.si

Oglas
Oglas_Nails

Mogoče vam bo všeč

Šarganska osmica

Zagotovljeno potovanje

4 dni že od 425€

  4 dni že od 425€
26.05.2022 - 29.05.2022
Rok prijave: 04.04.2022

Rezerviraj

Narodni parki Srbije

Zagotovljeno potovanje

6 dni že od 575€

  6 dni že od 575€
13.09.2022 - 18.09.2022
Rok prijave: 08.07.2022

Rezerviraj

Mesta stare Hanse

Zagotovljeno potovanje

6 dni že od 1.190€

  6 dni že od 1.190€
03.09.2022 - 08.09.2022
Rok prijave: 20.06.2022

Rezerviraj

Kraljevina Danska in Hamburg

Zagotovljeno potovanje

6 dni že od 1.310€

  6 dni že od 1.310€
03.07.2022 - 08.07.2022
Rok prijave: 01.02.2022

Rezerviraj

Norveški fjordi

Zagotovljeno potovanje

8 dni že od 1.390€

  8 dni že od 1.390€
30.06.2022 - 07.07.2022
Rok prijave: 22.04.2022

Rezerviraj

Polarni krog

Zagotovljeno potovanje

8 dni že od 1.620€

  8 dni že od 1.620€
12.06.2022 - 19.06.2022
Rok prijave: 20.02.2022

Rezerviraj