04 / 50 62 500

 
 
 

Pomoč in informacije

 

Za pomoč pri rezervaciji in za ostale informacije pokličite :

04/50 62 500

ponedeljek-petek: 08.30 -16.30

ali nam pišite na:

 pisanec@pisanec.si

 
 
 

Pravno obvestilo

Namen teh spletnih strani je predstaviti splošno informacijo o družbi Potovanja Pisanec d.o.o. ter njenih storitvah. Prosimo vas, da natančno preberete obvestilo, ki se nanaša na vsakogar, ki obišče to spletno stran. Če jo boste še naprej uporabljali, ste pristali na pravila, ki jih vsebuje obvestilo.

Na podlagi Zakona o avtorski in sorodnih pravicah (ZASP) je Potovanja Pisanec d.o.o. nosilec avtorskih pravic besedil potovalnih programov in zemljevidov potovanj objavljenih na spletnem mestu www.pisanec.si kakor tudi v katalogu Potovanja Pisanec d.o.o. To pomeni, da je brez izrecnega pisnega dovoljenja Potovanja Pisanec d.o.o., prepovedano vsakršno kopiranje, prepisovanje, razmnoževanje in razširjanje v komercialne namene.

Potovalni programi, slikovno gradivo in ostale vsebine, objavljene na spletnih straneh www.pisanec.si, so last podjetja Potovanja Pisanec d.o.o. Vsi dokumenti in vsebine, objavljene na teh spletnih straneh, so lahko reproducirani le za zasebne in v nekomercialne namene, pri čemer morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah.

Varstvo osebnih podatkov

Ko brskate po domači strani Potovanja Pisanec d.o.o., ste anonimni. Na svojih spletnih straneh bo podjetje Potovanja Pisanec d.o.o. zbiralo elektronske in stacionarne naslove obiskovalcev za namene pošiljanja e-novic in katalogov. Pri nekaterih obrazcih naših spletne strani se lahko zgodi, da nam boste - zaradi korespondence ali za namene prejemanja e-novic in katalogov Potovanja Pisanec d.o.o. prostovoljno zaupali svoje osebne podatke kot so: ime, priimek, stacionarni naslov, elektronski naslov, telefonsko številko itd. Potovanja Pisanec d.o.o. jamči, da bo osebne podatke varovala kot zaupne.

To pomeni, da podjetje zbira osebne podatke, samo kadar jih uporabnik posreduje prostovoljno preko spletnega obrazca ali s podpisom obrazca »Prijava na potovanje«, s katero dovoljuje zbiranje, hranjenje in obdelavo osebnih podatkov. Podjetje Potovanja Pisanec d.o.o. se obvezuje, da bo zbrane podatke hranilo in uporabljalo samo za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani.

Podjetje osebnih podatkov uporabnikov ne bo posredovalo nobeni drugi, fizični ali pravni, osebi. V primeru sodelovanja z drugimi podjetji, ki za Potovanja Pisanec d.o.o. opravljajo storitve (npr.hoteli, avionske družbe, avtobusni prevozniki, zavarovalnice,…), bodo podatki posredovani izključno za izvedbo njihove storitve.Ta podjetja so obvezana, da dostopa do podatkov ne bodo zlorabila in jih bodo uporabljala izključno za izvrševanje svojega dela.

Ne/spoštovanje določb iz Pravnega obvestila

Potovanja Pisanec d.o.o. od uporabnika pričakuje, da bo spoštoval zapisane določbe in zakone s področja varovanja zasebnosti, prava intelektualne lastnine ter avtorskega prava. V nasprotnem primeru bodo ob odkritju zlorabe in kršenja zakonov proti storilcu prisiljeni ukrepati.

Odgovornost Potovanja Pisanec d.o.o.

Potovanja Pisanec d.o.o. se obvezuje, da bo v dobri veri in v okviru svojih zmožnosti skrbela za pravilnost in ažurnost objavljenih vsebin na spletnih straneh, s tem pa ne izključuje možnosti za pojav morebitnih napak med objavljenimi vsebinami. Slikovno gradivo, video posnetki in zemljevidi potovanj so zgolj informativne narave za uporabnika spletne strani www.pisanec.si.

Hipertekstualne povezave in povezave s spletnimi stranmi tretjih

Narava svetovnega spleta in spletnega mesta Potovanja Pisanec d.o.o. onemogoča nadzor nad vsebinami, do katerih vodijo hipertekstualne povezave (linki) s tega spletnega mesta. Zaradi tega Potovanja Pisanec d.o.o. ne prevzema nikakršne odgovornosti za vsebine, ki so uporabniku dostopne prek teh povezav.

Te spletne strani lahko vsebujejo tudi informacije tretjih in povezave s spletnimi stranmi tretjih. Vendar Potovanja Pisanec d.o.o. ni odgovorna za njihovo vsebino. Povezave do drugih spletnih strani nudi Potovanja Pisanec d.o.o. le kot ugodnost za uporabnike njenih spletnih strani.

Uporabniki uporabljajo objavljeno vsebino na lastno odgovornost. Niti Potovanja Pisanec d.o.o. niti katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi te spletne strani, zato ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do uporabe ali ne možnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Potovanja Pisanec d.o.o. si tudi pridržuje pravico, da spremeni vsebino teh spletnih strani kadarkoli, na kakršenkoli način in ne glede na razlog brez predhodnega opozorila. Potovanja Pisanec d.o.o. ne prevzema odgovornosti za kakršnekoli posledice takih sprememb.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.