04 / 50 62 500

 
 
 

Pomoč in informacije

 

Za pomoč pri rezervaciji in za ostale informacije pokličite :

04/50 62 500

ponedeljek-petek: 08.30 -16.30

ali nam pišite na:

 pisanec@pisanec.si

 
 
 
IZBERITE POTOVANJE ZASE:
 

Tenerifi - zagotovljeno

 
  • od 950,00 €
  • 11.04.- 17.04.2018 (7 dni)/ Letalo
  • Prijava do 21.03.2018
 
Datum odhoda NAD 40 OSEB NAD 35 OSEB NAD 30 OSEB NAD 25 OSEB NAD 20 OSEB NAD 15 OSEB NAD 10 OSEB
11/04/2018 950,00 € 980,00 € 1.010,00 € 1.050,00 € 1.090,00 € 1.130,00 € 1.170,00 €

1.dan: sreda, 11.04.2018
ŠKOFJA LOKA - LJUBLJANA - BENETKE - TENERIFI
Odhod iz Škofje Loke ob 02.00 uri, vstop potnikov v Ljubljani in nadaljevanje vožnje proti beneškemu letališču. Ob 07.50 uri bomo poleteli proti Madridu ter nato nadaljevali polet proti otoku Tenerifi, kjer bomo pristali ob 13.30 uri. Sledila bo vožnja v mesto Los Cristianos v naš hotel, kjer se bomo namestili v sobah in si privoščili sproščujoč popoldan vse do hotelske večerje.

2.dan: četrtek, 12.04.2018
LOS CRISTIANOS - CANDELARIA - LA OROTAVA - ICOD DE LOS VINOS - ERJOS - GARACHICO - LOS GIGANTES - LOS CRISTIANOS
Po zajtrku se bomo odpeljali na celodnevni izlet po otoku. Najprej bomo obiskali kraj Candelaria z namenom, da vstopimo v lepo baziliko in vidimo črno Madono, patrono Kanarskih otokov. Nadaljevali bomo proti severu in naredili kratek postanek ob Humboltovem razgledišču, od koder se nam bo odprl lep pogled na dolina La Orotava. Obiskali bomo istoimensko mesto, ki slovi po čudoviti hiši s filigranskimi balkoni in se sprehodili po glavnem trgu, ki najbolj zasije prav v času poletnega festivala Corpus Christi, ko naredijo čudovito cvetlično ali peščeno preprogo v najrazličnejših odtenkih in motivih. Sprehodili se bomo po glavnih ulicah mesta ter vmes pokukali v umetniški center, kjer med drugim ponujajo tudi tipične otoške vezenine. Pot bomo nadaljevali do kraja Icod de los Vinos, kjer bomo lahko občudovali približno 3.000 let staro Zmajevo drevo. Sledila bo vožnja na vrh Erjos, do koder se nam bo odprl prekrasen pogled na ognjenik El Teide. Pot nas bo vodila tudi v pomorsko mestece Garachico, ki je pred dobrimi 300 leti sijalo v vsem svojem blišču in veljalo za glavno pristanišče na otoku, danes pa je je znano po tem, da ga je leta 1706 deloma zalila lava. Lava, ki se je zlivala v morje, je naredila neobičajne oblike in naravne bazene, ki so danes ena od glavnih znamenitosti mesta. Pot bomo nadaljevali nazaj proti jugu otoka, kjer bomo deležni še lepega pogleda na mogočne klife Los Gigantes. Sledila bo vožnja v hotel, večerja in prenočevanje.

3.dan: petek, 13.04.2018
LOS CRISTIANOS - SANTA CRUZ - LA LAGUNA -TAGANANA - LOS CRISTIANOS
Po zajtrku se bomo odpeljali v glavno mesto Santa Cruz, ki je bilo ustanovljeno že 1493. leta. Od tu so Španci osvajali preostali del otoka in kmalu so postali tarča gusarskih napadov. Pred njimi so se zaščitili s številnimi obrambnimi trdnjavami, ki so se večinoma ohranile do današnjih dni. Največje mesto Tenerifov je ohranilo sledi nekdanjih kolonialnih časov, zato bo izredno zanimivo sprehajanje po starih mestnih ulicah do vseh glavnih znamenitosti in do znamenitega središčnega trga La Plaza De Espana. Videli bomo tudi znameniti avditorij, ki je zgrajen po vzoru sydneyjske opere. Sledil bo ogled kraja La Laguna, ki je najstarejše mesto otoka, saj se ja prav tukaj izkrcal guverner Fernandez de Lugo. Stari del mesta je pod Unescovo zaščito, zato bo sprehod po starih mestnih ulicah prava paša za oči. Pot bomo nadaljevali do hribovja Mercedes, ki slovi po ošiljenih vulkanskih vrhovih in je hkrati naravni rezervat subtropskega lovorovega gozda, ki uspeva tu že od obdobja terciarja. Preko hribov Anan bomo prispeli v Taganana, slikoviti in tipični zaselek na severovzhodni obali. Sledila bo vožnja nazaj v Los Cristianos, hotelska večerja in prenočevanje.

4.dan: sobota, 14.04.2018
LOS CRISTIANOS
Po zajtrku bomo imeli ves dan prosto za sproščanje in uživanje v ponudbi hotela ali pa možnost samostojnega obiska zanimivosti v bližini našega kraja bivanja. Odločite se lahko za  obisk enega od vedno zabavnih vodnih parkov, če pa ste bolj ljubitelji morja, se boste mogoče rajši odločili za plovbo, med katero lahko uzrete razigrane delfine in celo kite. Večerja v hotelu in prenočevanje.

5.dan: nedelja, 15.04.2018
LOS CRISTIANOS - TEIDE - PUERTO DE LA CRUZ - LOS CRISTIANOS
Po zajtrku nas čaka dan navdušujoče lepe pokrajine, saj se bomo odpravili v nacionalni park El Teide, ki je dobil ime po fascinantnemu ognjeniku Pico del Teide, ki se nahaja 3.718 m nad morsko gladino in je hkrati tudi najvišja gora Španije. Ognjenik El Teide je uvrščen na seznam Unesca in je tretji najvišji ognjenik na svetu ter najvišji v Atlantskem oceanu. Že sama vožnja do vznožja bo izredno zanimiva. Vozili se bomo po pokrajini, kjer nas bodo spremljali borovci, ki pa bodo počasi izginjali, bolj ko se bomo dvigali višje proti vznožju ognjenika. V narodnem parku El Teide, se bomo odločili, ali se bomo z žičnico povzpeli na najvišji vrh Španije do višine 3553 m (doplačilo), ali pa se bomo sprehodili okoli vulkanskih osamelcev Roques del Garcia. Zapustili bomo področje vulkana, ki na določenih predelih deluje kot lunina površina ter nadaljevali pot proti mestu Puerto de la Cruz, kjer se nahaja obiska vreden živalski vrt Loro Park (doplačilo), ki naj bi veljal za najboljši živalski vrt v Evropi. Loro Park navdušuje z nepozabnimi predstavami delfinov, ork, morskih levov, papagajev, s tuneli nad katerimi plavajo morski psi, s predstavitvijo Antarktike in pingvini, z različnimi eksotičnimi pticami, gorilami, tigri, bujno vegetacijo in še mnogo več. V kolikor vas obisk živalskega vrta ne bo zanimal, boste imeli prosti čas za sprehod po živahnih ulicah starega mestnega jedra, priložnostno kosilo in nabiranje lepih spominkov. Na jug otoka se bomo vračali po avtocesti, hotelska večerja in prenočevanje.

6.dan: ponedeljek, 16.04.2018
LOS CRISTIANOS
Po zajtrku bomo imeli ves dan prosto za kopanje v hotelskem bazenu in sončenje ali pa uživanje številnih ponudb okolice. Hotelska večerja in prenočevanje.

7.dan: torek, 17.04.2018
TENERIFI - BENETKE - LJUBLJANA - ŠKOFJA LOKA
Po malo bolj poznam zajtrku se bomo usmerili nazaj proti letališču, od koder bomo poleteli ob 14.05 uri. V Madridu bomo pristali ob 18.50 uri in ob 19.55 uri nadaljevali polet proti beneškemu letališču. Po pristanku ob 22.25 uri se bomo začeli vračati proti Sloveniji, kamor bomo prispeli v nočnih urah.

CENA: 950 Eur                                                                    najmanj 40 oseb

CENA VKLJUČUJE:
- povratni letalski prevoz Benetke - Madrid - Tenerifi
- letališka taksa* /66 Eur/ *točen znesek vseh letaliških taks bo znan 10 dni pred odhodom, v programu je naveden znesek, veljaven na dan   priprave programa
- 6 x polpenzion hotel 3*sup., dvoposteljne sobe
- avtobusni prevoz letališče - hotel - letališče na Tenerifih
- 3 x celodnevni izlet po otoku z lokalnim vodnikom
-slovensko vodenje z licenco GZS
- osnovno nezgodno zavarovanje potnikov
- organizacijska storitev agencije in DDV

CENA NE VKLJUČUJE:
- strošek prijave                                             15 Eur
- avtobusni prevoz Slo - Benetke - Slo, /cena bo znana kasneje, saj je odvisna od števila potnikov/
- enoposteljna soba                                      192 Eur
- vstopnine in vožnja z gondolo
- napitnine lokalnemu vodniku in vozniku 

DODATNA ZAVAROVANJA:
- odpovedni riziko v primeru višje sile          57Eur
*premija zavarovanja rizika odpovedi je odvisna od cene potovanja
- zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini (individualno/skupinsko)
- celosten paket zavarovanja/odpov. riziko + zavar. z asistenco v tujini (individualno/družinsko)

ROK PRIJAVE: do zasedenosti prostih mest oziroma do zaključka razpisa 21.03.2018.

SEDEŽNI RED na avtobusu po zaporedju prijav.

PRIJAVA je veljavna z izpolnitvijo prijavnega lista, na osnovi katerega vam izstavimo predračun za plačilo stroška prijave in obrokov.

ROKI PLAČIL:
- akontacija ob prijavi: 250 Eur
- ostali obroki po predračunu do odhoda
Pri plačilu akontacije se obračuna tudi strošek odpovednega rizika, če ga stranka naroči v prijavnem listu.

PORAČUN: v primeru manjše udeležbe od 40 potnikov, se pri plačilu zadnjega obroka napravi poračun glede na dejansko število udeležencev po naslednji cenovni lestvici:   
   980 Eur / nad 35 oseb
1.010 Eur / nad 30 oseb
1.050 Eur / nad 25 oseb
1.090 Eur / nad 20 oseb
1.130 Eur / nad 15 oseb
1.170 Eur / nad 10 oseb
Potniku ob prijavi izstavimo predračun po najnižji ceni aranžmaja, ki je predvidena za najvišjo udeležbo. Potnik nepreklicno soglaša, da ne more odstopiti od pogodbe, če bo ob koncu razpisa tudi manjša udeležba po ceni aranžmaja, ki je navedena v razpredelnici.

POTOVALNI DOKUMENT: osebna izkaznica ali potni list, ki mora biti veljaven vsaj še 90 dni po zaključenem potovanju.

Avtor programa in organizator potovanja:
POTOVANJA PISANEC d.o.o.
Šolska ulica 2, 4221 ŠKOFJA LOKA
tel :  04 / 50 62 500     
e-pošta : pisanec@pisanec.si
www.pisanec.si 

SPLOŠNI POGOJI so sestavni del programa in pogodbe, ki je sklenjena z izpolnitvijo prijavnega lista in so vam na voljo v poslovalnici kot priloga k programu oziroma na spletni strani.

 
 
 

Cena: od 950,00 €

 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.