04 / 50 62 500

 
 
 

Pomoč in informacije

 

Za pomoč pri rezervaciji in za ostale informacije pokličite :

04/50 62 500

ponedeljek-petek: 08.30 -16.30

ali nam pišite na:

 pisanec@pisanec.si

 
 
 
IZBERITE POTOVANJE ZASE:
 

Silvestrovanje v Gruziji

 
  • od 1.050,00 €
  • 29.12.-02.01.2018 (5 dni)/ Letalo
  • Prijava do 20.09.2017
 
Datum odhoda NAD 30 OSEB NAD 25 OSEB NAD 20 OSEB NAD 15 OSEB
29/12/2017 1.050,00 € 1.095,00 € 1.130,00 € 1.170,00 €

1.dan: petek, 29.12.2017
LJUBLJANA - TBILISI
Zbor skupine v avli letališča Ljubljana ob 18.30, polet letala ob 19.55 uri v Istanbul in nadaljevanje poleta v glavno mesto Gruzije. Po pristanku v Tbilisiju v zgodnjih jutranjih urah po lokalnem času,  prevoz v hotel, namestitev po sobah in počitek do poznega zajtrka.

2.dan: sobota, 30.12.2017
TBILISI
Po zajtrku se bomo odpravili na ogled mesta, ki je pobrateno z Ljubljano in ima številne zaklade svoje kulturne dediščine. Najprej se bomo vrteli po starem mestnem jedru Konka,  ki ga je ob bogatih termalnih izvirih ustanovil kralj Gorgasali. Spoznali bomo Abanotubani,  staro četrt zdravilnih kopališč, si ogledali Gabriadze, mestni stolp z uro, lepe meščanske hiše z barvitimi in rezljanimi lesenimi balkoni, staro cerkev Anchiskhti in vmes imeli odmor s kosilom. Potem se bomo povzpeli na trdnjavo Narikala, kjer se nam bo odprl najlepši pogled  po vsem Tbilisiju, pozno popoldne pa se bomo potepali po  ulici Shardeni, kjer so kavarne, pubi, vinoteke, restavracije in trgovinice ter novoletna tržnica. Vrnitev v hotel in restavracijska večerja.

3.dan: nedelja, 31.12.2017
TBILISI - SIGHNAGHI - GURJANI - KVARELI
Po zajtrku se bomo podali v Sighnaghi, staro kraljevo mesto,  ki je obdano z impresivnim obzidjem 23 obrambnih stolpov. Mesto je skozi stoletja cvetelo v trgovskih poslih z vinom  in v številnih obrteh, med katerimi še danes pomeni tkanje preprog tudi umetniški dogodek. Arhitektura starega mesta je zelo očarljiva, zato je Sighnaghi priljubljena izletniška točka samih Gruzijcev, ki zlasti ob vikendih napolnijo ulice lepo obnovljenega mesta, kupujejo spominke ali si privoščijo kozarec vina ter okusno hrano v malih restavracijah. Nato bomo obiskali vinsko hišo Gurjani, kjer nam bodo prikazali nekatera tradicionalna domača opravila,  zlasti način pridelave vina, ki ga hranijo v posebnih vinskih kleteh »marani«, kjer v zemljo zakopljejo z vinom napolnjene amfore ali »kvevri«. Sledilo bo povabilo k tradicionalno obloženi mizi domačih gruzijskih dobrot, kjer se bomo naučili tudi »tamada«, gruzijskega nazdravljanja ob vsakem kozarcu vina, za vzdušje res pravega gruzijskega dne, pa bodo poskrbeli še fantje, ki nam bodo zapeli nekaj gruzijskih ljudskih pesmi. Po kosilu se bomo odpeljali v mest Kvareli,  glavno mesto province Kakheti in domovina gruzijske vinske trte. Mesto Kvareli ob reki Bursa je turistično razgibano ravno zaradi vinogradništva, zaradi številnih vinskih klet in naravnih lepot  gorske pokrajine z jezeri. Namestitev v hotelu v centru Kvarelija, počitek in priprava na Silvestrovanje z gala večerjo ob glasbi in prazničnem programu prestopa v novo leto 2018.

4.dan : ponedeljek, 01.01.2018
KVARELI - TBILISI
Prvi dan novega leta bo prepuščen vašemu ritmu. Lahko boste dolgo spali in se odpravili na bolj pozen zajtrk, lahko si boste privoščili  sproščanje v hotelskem Spa centru ob bazenu ali si naročili masaže, med katerimi je nekaj posebnega  masaža z vinsko terapijo. Prosto za kosilo, popoldne pa se bomo odpeljali nazaj v 130 km oddaljeni Tbilisi. Namestitev v hotelu in prost večer.

5.dan : torek, 02.01.2018
TBILISI - LJUBLJANA
Po zajtrku odhod na letališče, polet ob 11.45 uri proti Istanbulu in nadaljevalni polet v Ljubljano, kjer bomo pristali ob 19.00 uri

CENA: 1.050 Eur                                     najmanj 30 oseb

Cena vključuje:
- letalski prevoz Ljubljana - Tbilisi - Ljubljana
- letališka taksa*  190 Eur / 
*točen znesek vseh letaliških taks bo   znan 10 dni pred odhodom, v programu je naveden znesek, veljaven na dan    priprave programa
- avtobusni prevoz po programu potovanja, cestnine,   stroški voznika
- 3x nočitev z zajtrkom, hoteli 4*, dvoposteljne sobe
- 1 x kosilo v Tbilisiju - 1 x večerja v Tbilisiju
- 1x tradicionalno gruzijsko kosilo v vinski kleti Gurjaani    z degustacijo vin 
- 1x folklorni program skupine moških pevcev
- 1x gala Silvestrska večerja v hotelu z glasbo, plesom in    novoletnim programom
- slovensko vodenje z licenco GZS
- gruzinsko lokalno vodenje
- osnovno nezgodno zavarovanje potnikov
- organizacijska storitev agencije in DDV

Cena ne vključuje:
- strošek prijave                                                          15 Eur
- enoposteljna soba za vse nočitve                          155 Eur
- napitnina lokalnemu vodniku in vozniku         
Dodatna zavarovanja: 
- odpovedni riziko v primeru višje sile                        69 Eur*
*Premija zavarovanja rizika odpovedi je odvisna od cene potovanja glede na udeležbo 
-zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini  (individualno/skupinsko)
-celosten paket zavarovanja/odpov. riziko + zavar. z asistenco v tujini/  (individualno/družinsko): 78€

ROK PRIJAVE: do zasedenosti prostih mest oziroma do zaključka razpisa 20.09.2017.

SEDEŽNI RED na avtobusu po zaporedju prijav.

PRIJAVA je veljavna z izpolnitvijo prijavnega lista, na osnovi katerega vam izstavimo predračun za plačilo stroška prijave in  obrokov.

ROKI PLAČIL:
- akontacija ob prijavi: 300 Eur
- ostali obroki po predračunu do odhoda Pri plačilu akontacije se obračuna tudi strošek odpovednega rizika,  če ga stranka naroči v prijavnem listu.

PORAČUN: v primeru manjše udeležbe od 40 potnikov, se pri plačilu zadnjega obroka napravi poračun glede na dejansko število udeležencev po naslednji cenovni lestvici:
1.095 Eur  / nad 25 oseb
1.130 Eur  / nad 20 oseb
1.170 Eur  / nad 15 oseb
Potniku ob prijavi izstavimo predračun po najnižji ceni aranžmaja, ki je predvidena za najvišjo udeležbo. Potnik nepreklicno soglaša, da ne more odstopiti od pogodbe, če bo ob koncu razpisa tudi manjša udeležba po ceni aranžmaja, ki je navedena v razpredelnici.

POTOVALNI DOKUMENT: potni list, ki mora biti veljaven še 6 mesecev po končanem potovanju.

Avtor programa in organizator potovanja:
POTOVANJA PISANEC D.O.O.
Šolska ulica 2 4220 Škofja Loka
Tel: 04 / 50 62 500
e-pošta: pisanec@pisanec.si
www.pisanec.si  

SPLOŠNI POGOJI so sestavni del programa in pogodbe, ki je sklenjena z izpolnitvijo prijavnega lista in so vam na voljo v poslovalnici kot priloga k programu oziroma na spletni strani.

 

 
 
 

Cena: od 1.050,00 €

 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.