04 / 50 62 500

 
 
 

Pomoč in informacije

 

Za pomoč pri rezervaciji in za ostale informacije pokličite :

04/50 62 500

ponedeljek-petek: 08.30 -16.30

ali nam pišite na:

 pisanec@pisanec.si

 
 
 
IZBERITE POTOVANJE ZASE:
 

Izleti z otroki in vnuki - Herberstein- zagotovljeno

 
  • Čokoladnica Zotter in živalski vrt Herberstein
  • od 67,00 €
  • 26.08.2017 (1 dan) / Avtobus
  • Prijava do 16.08.2017
 
Datum odhoda NAD 45 OSEB NAD 40 OSEB NAD 35 OSEB NAD 30 OSEB
26/08/2017 67,00 € 71,00 € 76,00 € 80,00 €

DATUM: sobota, 26.08.2017
Zbor potnikov ob 07.00 uri pred hotelom Transturist v Škofji Loki, vstop potnikov v Ljubljani in nadaljevanje vožnje proti Celju in Mariboru, kjer bodo tudi možni vstopi. Prispeli bomo na avstrijsko Štajersko, kjer si bomo ogledali čokoladnico Zotter. Sprehodili se bomo po tovarni čokolade skozi zastekljeno pot, ki razpira pogled na proizvodnjo čokolade in nas vodi skozi celoten postopek pridelave čokolade – od kakavovega zrna do prave tablice čokolade. Prejeli bomo avdio vodič v slovenskem jeziku in na tej čokoladni poti izvedeli marsikatero zanimivost o čokoladi, si ogledali film v čokoladnem kinu in poskusili najrazličnejše čokoladne kombinacije, ki so jih ustvarili v čokoladnici Zotter za največje ljubitelje čokolade. Videli bomo tudi pražarno z najboljšimi kakavovimi zrni iz različnih delov sveta, čokoladne fontane z različnimi vrstami čokolade, kabinet z začimbami in dodatki, poskuševalnico Labooko čokolad, stopnice do čokoladnih nebes z lizikami in še marsikaj zabavnega ter sladkega. Nato si bomo privoščili malo prostega časa, med katerim se bomo lahko sprehodili po manjšem živalskem vrtu domačih živali, preden se bomo odpeljali do gradu Herberstein. Tokrat si ne bomo ogledali nekdanjega domovanja grofov von Herberstein, saj bomo dali glavni poudarek na ogled živalskega vrta, ki je že v 17.stoletju odprl svoja vrata. Na začetku je bilo mogoče videti samo damjake, danes pa tukaj lahko srečamo živali vseh celin, od veličastnega leva, južnoameriškega nižinskega tapirja do kenguruja. Videli bomo okoli 80 različnih živalskih vrst z vseh petih kontinentov sveta, lahko jih bomo opazovali pri hranjenju in na sploh bomo preživeli en lep popoldan v tem prijetnem živalskem parku. Proti večeru vračanje v Slovenijo, v Ljubljano in Škofjo Loko se bomo vrnili okrog 21.00 ure.

CENA:  67 Eur  odrasli                           najmanj 45 oseb

POPUST za otroke:
  5 Eur otroci 16 do 17  let 
10 Eur otroci 11 do 15  let 
13 Eur otroci 6 do 10 let
22 Eur  otroci 4 do 5 let

CENA VKLJUČUJE:
- avtobusni prevoz, cestnine, avstrijska vinjeta
- degustacija in ogled čokoladnice Zotter ter živalskega vrta
- vstopnina v živalski vrt Herberstein
- vodnik z licenco GZS
- nezgodno zavarovanje potnikov
- organizacijski stroški agencije in DDV

ROK PRIJAVE: do zasedenosti prostih mest oziroma do 16.08.2017.

SEDEŽNI RED na avtobusu po časovnem zaporedju prijav.

PRIJAVA na enodnevni izlet je ustna, na osnovi katere vam pošljemo pogodbo s predračunom za plačilo akontacije 30 Eur, ostali znesek 8 dni pred odhodom.

PORAČUN: v primeru manjše udeležbe od 45  oseb, se opravi pri plačilu zadnjega obroka napravi  poračun, glede na dejansko število udeležencev po naslednji cenovni lestvici:
71 Eur odrasli nad 40 oseb
76 Eur odrasli nad 35 oseb
80 Eur odrasli nad 30 oseb
Potniku ob prijavi izstavimo predračun po najnižji ceni aranžmaja, ki je predvidena ob najvišji udeležbi. Potnik nepreklicno soglaša, da ne more odstopiti od pogodbe,  če bo ob koncu razpisa manjša udeležba po ceni aranžmaja, ki je navedena v razpredelnici.

POTOVALNI DOKUMENT: osebna izkaznica ali potni list, ki mora biti veljaven vsaj še 90 dni po končanem potovanju.

Avtor programa in organizator potovanja:
POTOVANJA PISANEC d.o.o.
Šolska ulica 2
4221 SKOFJA LOKA
Tel: 04/50 62 500
e-pošta: pisanec@pisanec.si
www.pisanec.si
 
SPLOŠNI POGOJI so sestavni del programa in pogodbe, in so vam na voljo v poslovalnici kot priloga programa ter objavljeni na naši spletni strani.

 
 
 

Cena: od 67,00 €

 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.