04 / 50 62 500

 
 
 

Pomoč in informacije

 

Za pomoč pri rezervaciji in za ostale informacije pokličite :

04/50 62 500

ponedeljek-petek: 08.30 -16.30

ali nam pišite na:

 pisanec@pisanec.si

 
 
 
IZBERITE POTOVANJE ZASE:
 

Adventna pravljica - Češki Krumlov - zagotovljeno

 
  • in SALZKAMMERGUT
  • od 165,00 €
  • 16.-17.12.2017 (2 dni)/Avtobus
  • Prijava do 22.11.2017
 
Datum odhoda NAD 40 OSEB NAD 35 OSEB NAD 30 OSEB
16/12/2017 165,00 € 175,00 € 180,00 €

1.dan : sobota, 16.12.2017
LJUBLJANA - ŠKOFJA LOKA - ČESKÝ KRUMLOV
Odhod avtobusa izpred Hale Tivoli v Ljubljani ob 06.00 uri, vstop v Škofji Loki pred hotelom Transturist ob 06.30 uri in v Kranju pred Globusom ob 06.50 uri. Nadaljevanje z vmesnimi postanki za oddih, skozi Karavanke in po turski avtocesti mimo Salzburga do češkega mejnega prehoda Dolni Dvorište, nakar bomo zavili v dolino Vltave in naredili ogled slikovitega Češkega Krumlova, ki ga je Unesco razglasil za izjemno kulturno dediščino srednjeveške mestne arhitekture. Ko pride zimski čas in adventno vzdušje, se ČESKÝ KRUMLOV spremeni v mesto prazničnega vzdušja okoli božičnega drevesa sredi glavnega trga.  Najprej se bomo namestili in se nato skupaj odpravili na potep po starodavnih ulicah kot so Široka, Dlouha in Horna, ter odkrivali slikovite male mestne trge. Vsekakor bomo zavili tudi v četrt Latran in v zgornji del mesta, do grajsko utrjenega Zamka, od koder se širi lep pogled po strehah starodavnega Krumlova v objemu  meandrov reke Vltave. Po ogledu mesta, se bomo prepustili samostojnemu potepanju po ulicah in trgih, ki bodo pravi kraj za doživetje vzdušja adventnih praznikov, kjer bo med stojnicami zadišalo po klinčkih, kuhanem vinu in medenjakih. Nato se bomo zbrali v restavraciji na večerji, po njej pa na počitek ali ponovno še kam na vrček kuhanega vina.

2.dan : nedelja, 17.12.2017
ČESKY KRUMLOV - HALLSTATT- ST.WOLFGANG - ŠKOFJA LOKA - LJUBLJANA
Po zajtrku bomo zapustili Krumlov in se zapeljali proti Linzu ter nadaljevali v očarljivo avstrijsko jezersko pokrajino SALZKAMMERGUT z namenom, da tam doživimo čarobni advent v preprostih vaseh in malih podeželjskih mestih. Zavili bomo proti mestecu Gmunden ob jezeru Traunsee in dalje proti cesarskemu Bad Ischlu ter se sprehodili ob romantičnem jezeru Hallstattersee do mesta HALLSTATT, znano tudi kot zgodovinski kraj, saj je ravno tukaj vzniknila civilizacija hallstattske železne dobe. Zaradi arhitekturne izvirnosti je mesto z vso svojo kulturno dediščino, prišlo v seznam Unescovih zakladov. Potem se bomo zapeljali skozi Bad Goisern, ki je  postal šuštarsko znan zaradi njihovih planinskih »gojzerjev» ter tako na koncu dosegli jezero WOLFGANGSEE, ki je center mondenega turizma dežele Salzkammergut. Glavno mestece je ST.WOLFGANG, slavno po ljubezenski zgodbi v gostišču Pri belem konjičku, ki je dala vsebino priljubljeni opereti, druga znamenitost pa je farna gotska cerkev z izjemno umetnino rezljanega gotskega oltarja iz leta 1481. Nas pa bo seveda najbolj prevzela adventna preobrazba tega mesta, ki nudi nepozabno doživetje prihajajočega božiča. Njihove adventne stojnice so izbor samih lepih in domiselnih izdelkov in četudi jih ne kupimo, že s pašo za oči, doživimo praznične dni. V St. Wolfgangu, kjer bo v prostem času tudi prilika za prigrizek, bomo zaključili naš dvodnevni adventni potep in se po turski avtocesti ter skozi Karavanke, vrnili v domače kraje s prihodom okoli 21.00 ure.

CENA : 165 Eur / najmanj 40 oseb


Cena vključuje:
- avtobusni prevoz po programu potovanja, stroški voznika, cestne takse, predori, parkiranja 
- 1x polpenzion v hotelu 4*, dvoposteljne sobe
- slovensko vodenje, vodnik z licenco GZS
- osnovno nezgodno zavarovanje potnikov
- organizacijski stroški agencije in DDV

Cena ne vključuje:
- enoposteljna soba                                                                             15  Eur
Dodatna zavarovanja:
- odpoved. riziko v primeru dokumentirane višje sile                           11 Eur
*premija zavarovanja rizika odpovedi je odvisna od cene potovanja
- zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini (individualno / skupinsko)
- celosten paket zavarovanja/odpov. riziko + zavar. z asistenco  v tujini (individualno / družinsko)
                 
ROK PRIJAVE do zasedenosti prostih mest oziroma do  03.11.2017. Kasnejše prijave možne samo na vprašanje o morebitni prosti kapaciteti v hotelu.
 
SEDEŽNI RED na avtobusu po časovnem zaporedju prijav.

PRIJAVA je veljavna z izpolnitvijo prijavnega lista, na osnovi katerega vam izstavimo predračun za plačilo obrokov.

ROKI PLAČIL:
- akontacija ob prijavi: 50 Eur
- preostalo plačilo 10 dni pred odhodom
Pri plačilu akontacije se obračuna tudi strošek odpovednega rizika, če ga stranka naroči v prijavnem listu.

PORAČUN: v primeru manjše udeležbe od 40 oseb, opravimo pri plačilu zadnjega obroka poračun, glede na končno število udeležencev,  po naslednji cenovni lestvici:
175 Eur / nad 35 oseb
180 Eur / nad 30 oseb
Potniku ob prijavi izstavimo predračun po najnižji ceni ob najvišji udeležbi. Potnik nepreklicno soglaša, da ne more odstopiti od pogodbe v primeru, če bo ob koncu razpisa  manjša udeležba po ceni aranžmaja, kakor je navedeno v razpredelnici.

POTOVALNI DOKUMENT: osebna izkaznica ali potni list, ki mora biti veljaven vsaj še 90 dni po zaključenem potovanju.

SPLOŠNI POGOJI so sestavni del programa in pogodbe, ki je sklenjena z izpolnitvijo prijavnega lista in so vam na voljo kot posebna priloga v poslovalnici, natisnjeni so v katalogu in objavljeni na naši spletni strani.

Avtor programa in organizator potovanja:
POTOVANJA PISANEC d.o.o.
Šolska ulica 2, 4221 Škofja Loka
tel 04/50 62 500, Fax 04/50 62 515
e-pošta : pisanec@pisanec.si
splet: www.pisanec.si

 

 

 
 
 

Cena: od 165,00 €

 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.