04 / 50 62 500

 
 
 

Pomoč in informacije

 

Za pomoč pri rezervaciji in za ostale informacije pokličite :

04/50 62 500

ponedeljek-petek: 08.30 -16.30

ali nam pišite na:

 pisanec@pisanec.si

 
 
 

Agencija

Spoštovani.

Veseli nas, da ste se odločili obiskati našo spletno stran in tako bolje spoznati potovanja našega družinskega podjetja.

Podjetje Potovanja Pisanec d.o.o. je bilo ustanovljeno 1991 leta in sedaj trije družinski člani, na podlagi dolgoletnih in bogatih izkušenj, profesionalno pripravljamo ponudbo in izvedbo izletov ter potovanj, ki so naši avtorski izdelki.

Vse skupaj se je začelo, ko sem svoje strokovno področje geografa in zgodovinarja vedno bolj usmerjal s pedagoškega na turistično delovanje in dal prosta krila svoji popotniški duši. Kmalu sta se delu v agenciji pridružili Darja Pisanec,mag.tur. in Jasna Pisanec, univ.dipl.geog. Maja Pisanec, u.d.i.a. pa sodeluje z nami kot samostojni zunanji sodelavec pri izdelavi celostne podobe, katalogov in oglaševanja. Tako se lahko predstavljamo kot družina, ki je svoj življenjski ritem prilagodila zahtevam sodobnega oblikovanja potovanj po svetu.

S ponosom se lahko pohvalimo, da že 25 let uspešno vodimo naše zveste potnike po skrbno začrtanih poteh, tako po Evropi kot po ostalih kontinentih sveta. Ker je veliko potnikov z nami že od samega začetka in smo skupaj prepotovali že marsikateri košček sveta, radi prisluhnemo njihovim željam po še neodkritih obzorjih, zato z velikim veseljem vsako leto pripravimo nove in zanimive potovalne programe, s katerimi bogatimo pisani mozaik naših potovanj.

Naša potovanja so skrbno načrtovana in organizacijsko dovršena, vodijo jih naši izkušeni vodniki in strokovni poznavalci dežel. Trudimo se, da potovanja potekajo v prijetnem vzdušju, da potnikom nudimo čim več informacij o kulturnih, zgodovinskih in geografskih značilnostih, da se nas dotakne etnologija, kulinarika in tudi sodobni obraz dežele in ljudi.

Vsekakor smo pravi naslov za vse tiste, ki se v današnjem pomanjkanju časa, ne utegnejo sami vsebinsko in organizacijsko pripraviti za samostojno potepanje po svetu ter jim ustreza, da nekdo nudi brezskrbno potovanje.

Vsem našim potnikom smo na voljo za najrazličnejša vprašanja glede potovanja, še posebej bomo veseli, če se boste osebno oglasili v naši agenciji in se bomo tako bolje spoznali. Pred odhodom na potovanje vsem udeležencem pošljemo še podrobne informacije in koristne napotke, da se lahko čim bolje pripravijo na pot.

Na spletni strani si lahko ogledate vsa razpisana potovanja in priložene zemljevide oziroma vas vabimo, da se prijavite na naše e-novice, kjer vas bomo sproti obveščali o vseh novih potovalnih načrtih.

Med letom izdajamo tudi naše kataloge potovanj, na katere se lahko brezplačno naročite na spletnem obrazcu »Pošljite mi katalog«. Za vse tiste, ki raje prebirate kataloge neposredno iz spletnega mesta, pa smo pripravili tudi spletni katalog.

Novost je rubrika Ekskluzivno, ki vključuje posebno ponudbo, namenjeno posameznikom, manjšemu številu oseb in podjetjem, prilagojeno njihovim ekskluzivnim željam. Ponujamo najem najprestižnejših motornih plovil za poslovne ali zasebne namene, vožnje z najnovejšimi modeli Ferrarijev po Toscani, najem apartmaja na Milanskem nogometnem igrišču, potovanje s huskiji ali motornimi sanmi po Laponski ter vožnjo s profesionalnimi rally vozniki. Ponudbo bomo sproti še dopolnjevali.

Kljub temu, da obveščamo naše potnike o razpisanih potovanjih v časopisu Delo, še vedno prisegamo, da je najboljša oglaševalska metoda "od ust do ust", saj preizkušeno drži, da dober glas seže v deveto vas. Naše najljubše oglaševanje so zadovoljni popotniki, ki nas priporočijo še sorodnikom, prijateljem in sodelavcem.

Naša loška in gorenjska popotniška druščina se je tako skozi leta razširila na številne ljubitelje dobrih potovanj iz Ljubljane, čez Štajersko do Koroške in Prekmurja, z nami so Dolenjci, Belokranjci in Notranjci ter vedno zabavni Primorci, pa tudi zamejski Slovenci.

Veseli bomo, če se boste tudi vi pridružili pisani druščini naših potovanj.

Franc Pisanec

 

          
        Darja Pisanec, mag.tur.                       Jasna Pisanec Ropret, univ.dipl.geog             
Ana Lotrič, org.posl. v tur. 
 
 

Poslovalnica in lokacija

Obiščete nas lahko v prostorih naše agencije:

POTOVANJA PISANEC d.o.o.

Šolska ulica 2, 4221 ŠKOFJA LOKA

Agencija se nahaja v poslovni stavbi, nasproti glavne avtobusne postaje Škofja Loka, kjer pri semaforju pred trgovino Nama zavijete desno in nato še dvakrat desno okoli stavbe - vhod neposredno s parkirišča za poslovno stavbo.

   

 

 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.